У Києві посилюють контроль за комендантською годиною та забороняють будь-яке пересування на човнах

У Києві посилюють контроль за комендантською годиною та забороняють будь-яке пересування на човнах.

У Києві посилюють контроль за комендантською годиною та забороняють будь-яке пересування на човнах. Фото: funride.kiev.ua

Події
02 червня 2022 19:16

Київська мерія посилює контроль для гуляючих ночами без дозволу, а також забороняє кататися Дніпром на маломірних судах.

В межах усього адміністративного кордону столиці України тепер заборонено їздити будь-яким маломірним судам. Тобто під заборону потрапляють і катери, і рибальські човни, і гідроцикли, на яких люблять кататися кияни на пляжах у літній сезон. Про заборону повідомила КМДА у своєму телеграм-каналі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також мерія повідомляє, що пляжний сезон у місті поки що не відкрито. Території пляжів та інших зон відпочинку біля води перевіряються щодо мін та інших вибухонебезпечних предметів.

Також у Києві посилять контроль за дотриманням комендантської години. Перевірятимуть кафе та ресторани, а також нічні клуби на предмет дотримання обмежень. Мабуть, надійшла інформація, що деякі розважальні заклади ігнорують норми воєнного стану та працюють ночами.

Нагадаємо, що комендантська година у Києві та Київській області триває з 23:00 до 5:00 години. Метро у Києві працює з 06:00 до 22:00, а наземний транспорт – з 06:00 до 22:30.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах