Карта бойових дій в Україні 6 червня

Карта бойових дій в Україні 6 червня

Карта бойових дій в Україні 6 червня фото: slovoidilo.ua

Події
06 червня 2022 07:50
Автор: Юлия Булыга

Розпочалася 103 доба протистояння України російському воєнному вторгненню. За минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках ЗСУ відбили сім атак ворога, знищили 4 танки, 3 артилерійських системи, 8 ББМ та 3 автомобіля окупантів.

Vgorode публікує карту бойових дій європейських експертів війни за даними 6 червня.

Мапа бойових дій в Україні 6 червня.Мапа бойових дій в Україні 6 червня. Фото: @War_Mapper

На Херсонщині ЗСУ продовжує контратаки.

Мапа бойових дій в Україні 6 червня.Мапа бойових дій в Україні 6 червня. Фото: @War_Mapper

Окупанти захопили Студенок, Сосново та Щурово. Під їхній контроль відійшла західна частина Комишувахи. 

Мапа бойових дій в Україні 6 червня.Мапа бойових дій в Україні 6 червня. Фото: @War_Mapper
  

За даними Генштабу ЗСУ, найскладніша ситуація – на Донбасі. Так, окупанти продовжують наступальні дії в напрямку Слов’янська.

Із артилерії різного калібру ворог обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Великої Комишувахи, Вірнопілля, Дібрівного, Нової Дмитрівкі та Курульки.

На Донецькому напрямку  обстріли тривають вздовж всієї лінії зіткнення. Ворог завдав ракетно-авіаційних ударів по Слов’янську, Лисичанську та Оріховому.

Також армія РФ веде наступальні дії в районі Святогірська, штурмує у напрямку населених пунктів Щурове та Старий Караван. Бойові дії тривають.

На Сєвєродонецькому напрямку продовжуються бойові дії. Під час обстрілів з мінометів та артилерійських систем різного типу постраждала цивільна інфраструктура в районах населених пунктів Метьолкіно, Борівське, Устинівка, Тошківка та інших. Окупанти продовжують штурмувати  Сєверодонецьк.

На Бахмутському напрямку противник обстрілює позиції ЗСУ в районах: Золоте, Оріхове, Гірське, Врубівка, Клинове, Білогорівка, Покровське та Роти. З штурмової та армійської авіації були нанесені удари неподалік  Бахмута та Берестового. Штурмові дії в районах населених пунктів Комишуваха, Берестове та Миколаївка тривають. Ворог зазнає невдач.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому було трохи тихіше, проте під обстрілом опинилась цивільна інфраструктура в районах Новобахмутівки, Кам’янки, Авдіївки, Микільського, Золотої Ниви та Полтавки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах