Родинам загиблих моряків із крейсера "Москва" погрожують та змушують мовчати

Родинам загиблих моряків із крейсера "Москва" погрожують та змушують мовчати.

Родинам загиблих моряків із крейсера "Москва" погрожують та змушують мовчати. Фото: u-f.ru

Події
07 червня 2022 17:25

Соціальна напруга серед родичів російських моряків, які загинули на крейсері "Москва", продовжує зростати. В той час влада РФ робить все можливе аби приховати правду та не допустити її поширення.

Про те, що з рідними моряків працює спеціальна група психологів, медиків та юристів, аби покращити важкий психологічний стан, повідомляє воєнна розвідка України.

Для того, щоб унеможливити витік інформації про загиблих та зниклих безвісти окупантів-стровиків, їхніх родичів вмовляють ні з ким не спілкуватися про своїх синів та чоловіків, які служили на крейсері. Якщо родичі відмовляються, то їм погрожують невиплатами компенсацій та кримінальними переслідуванням.

У Севастополі під час зустрічі командувача чорноморського флоту з родинами загиблих моряків будинок офіцерів флоту охороняла військова поліція.

Самого командувача тоді супроводжувала група спецпризначенців Частина родичів на знак протесту на зустріч із командуванням флоту не прийшла.

Родинам загиблих моряків із крейсера "Москва" погрожують та змушують мовчати.Родинам загиблих моряків із крейсера "Москва" погрожують та змушують мовчати. Фото: військовий омбудсмен

Родинам загиблих моряків із крейсера "Москва" погрожують та змушують мовчати.Родинам загиблих моряків із крейсера "Москва" погрожують та змушують мовчати. Фото: військовий омбудсмен

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що через постійні проблеми із забезпеченням провізією окупанти їдять все, що попадає на очі, навіть собак.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах