У селі Колонщина неподалік Києва знайшли місцевого жителя, розстріляного росіянами

У селі Колонщина неподалік Києва знайшли місцевого жителя, розстріляного росіянами.

У селі Колонщина неподалік Києва знайшли місцевого жителя, розстріляного росіянами. Ілюстративне фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Події
15 червня 2022 22:17

Вже понад два місяці минуло з тих весняних днів, коли ЗСУ змусили відступити російську армію з території Київської області, але трупи вбитих місцевих мешканців продовжують шукати.

Так, чергове свідоцтво розправ над місцевими українцями було виявлено у селі Колонщина, розташованого поряд із селищем Макарів Бучанського району, а також трасою Київ – Житомир.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Один із місцевих селян 49 років під час, коли в цій місцевості знаходилися російські війська, одного разу вийшов зі свого будинку на вулицю зі своїм другом та... зник. Лише згодом виявилося, що обидва вони не пережили того дня.

Тіло друга, якому було лише 30 років, знайшли у травні. Проведена експертиза виявила, що причина смерті – постріл у голову. А його 49-річного приятеля довгий час не могли знайти, він вважався зниклим безвісти, знахідка була виявлена лише днями. Чоловік теж був розстріляний російськими військовими, тому знайдено лише його труп.

Фото: t.me/andrii_nebytovФото: t.me/andrii_nebytov

Цей черговий жорстокий злочин агресорів, за який вони мають відповісти, прокоментував нові свідчення розправ над цивільними начальник Національної поліції Київської області Андрій Небітов.

Фото: t.me/andrii_nebytovФото: t.me/andrii_nebytov
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах