У Києві стало більше людей, які отруїлися шаурмою: фахівці провели перевірку

Людей, які отруїлися шаурмою у Києві, стало більше: фахівці провели перевірку.

Людей, які отруїлися шаурмою у Києві, стало більше: фахівці провели перевірку. Фото: hotmax.com.ua

Події
18 червня 2022 19:28

Станом на 18 червня у Києві шаурмою отруїлося 18 чоловік. У МАФі, де готували небезпечну страву, було проведено перевірку, результати якої розчаровують.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що учора стало відомо про вісьмох людей, які отримали важке отруєння після того, як скоштували шаурму в торговій точці на проспекті Бажана, 3. Тоді фахівці Держпродспоживслужби разом із Нацполіцією взяли в кіоску проби для лабораторних досліджень. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомила пресслужба київської Держпродспоживслужби, кількість постраждалих від отруєння шаурмою збільшилась до 16. Фахівці провели первинний огляд, під час якого встановили, що харчові продукти у кіоску зберігалися і готувалися в антисанітарних умовах.

Людей, які отруїлися шаурмою у Києві, стало більше: фахівці провели перевірку.Людей, які отруїлися шаурмою у Києві, стало більше: фахівці провели перевірку. Фото: t.me/DepartmentStateConsumerServices

Крім цього, під час огляду МАФу у павільйон увійшли невідомі люди, які заважали перевірці. Поліцейські затримали їх та будуть встановлювати їх особи і причетність до суб'єкта господарювання. Також було вилучено залишки харчових продуктів для проведення лабораторних досліджень.

Відомо, що у всіх постраждалих виявили гостру кишкову інфекцію. Їх госпіталізували до лікарні.

На місці працювала слідчо-оперативна група Дарницького районного управління Нацполіції спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Києві та Відділом контролю за благоустроєм та охорони навколишнього природного середовища Дарницької РДА.

Раніше ми розповідали, що кишкову паличку та інші бактерії, які можуть викликати захворювання шлунково-кишкового тракту виявили у воді на пляжах Києва. Тож купальний сезон у місті поки що відкривати не будуть, наразі це небезпечно. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах