Нардеп Тищенко після скандалу пообіцяв особисто тестувати бронежилети

Нардеп Тищенко після скандалу пообіцяв особисто тестувати бронежилети.

Нардеп Тищенко після скандалу пообіцяв особисто тестувати бронежилети. Фото: Микола Тищенко

Події
19 червня 2022 22:56

Після скандалу, який спалахнув днями через подаровані бійцям ТРО бронежилети, нардеп від партії "Слуга народу" Микола Тищенко пообіцяв тестувати їх на собі.

Нагадаємо, Тищенко привіз для бійців одного з підрозділів тероборони Києва три бронежилети, які виявилися непридатними до використання. Журналістам, яких запросили на блокпост, бійці показали, якою була якість бронежилетів насправді. Бронепластини не витримували постріли з пістолета, а їхню "м'яку частину" можна було легко пробити ножем. З'ясувалося, що бронежилети були виготовлені майже 40 років тому – у 1983 році, а сертифікати до них не додавалися.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спочатку нардеп на запитання журналістів заперечував, що йому надходили скарги. Він заявив, що постійно тримає зв'язок із тероборонівцями, але ніхто нібито не розповів йому про проблему.

Однак, коли скандал набрав обертів, він публічно відреагував на нього в соцмережах. Без зайвих роз'яснень політик заявив, що має намір особисто тестувати бронежилети, які передаватимуть українським бійцям. На своїй Facebook-сторінці Микола опублікував відео, на якому він, одягнений у бронежилет, каже, що тепер перевірятиме, щоб наші воїни були добре захищені. І тому нардеп вирішив тестувати їх у собі.

За його словами, бронежилет на відео буде першим, який він особисто перевірить і пізніше оголосить про результати.

Також він додав, що у коментарях люди можуть написати з проханням протестувати їхній бронежилет, проте можливість залишати ці коментарі Микола обмежив - ні у Facebook, ні в Instagram будь-хто охочий залишити коментарі не може.

Під постом Миколи Тищенка не всі можуть залишати коментарі.Під постом Миколи Тищенка не всі можуть залишати коментарі. Фото: facebook.com/NikolayTishenko

Під постом Миколи Тищенка не всі можуть залишати коментарі.Під постом Миколи Тищенка не всі можуть залишати коментарі. Фото: instagram.com/nikolaytyshchenko/

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах