Поліція Києва виявила на Борщагівці маленьких дітей, які гуляють у комендантську годину

Поліція Києва виявила на Борщагівці маленьких дітей, котрі гуляють у комендантську годину.

Поліція Києва виявила на Борщагівці маленьких дітей, котрі гуляють у комендантську годину. Фото: t.me/kyivpatrol

Події
21 червня 2022 22:18

Дорослі люди, яких уночі, у комендантську годину затримали на вулиці патрульні поліцейські чи тероборона – не рідкість. А ось діти, що гуляють вночі - випадок, на щастя, що зустрічається дуже рідко.

Жителі одного з будинків на вулиці Жолудєва, який знаходиться в столичному спальному масиві Південна Борщагівка, повідомили в поліцію, що побачили на порожніх нічних вулицях двох дітей, що гуляли.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Після того, як патрульні прибутки на виклик, повідомляють у поліції Києва, вони знайшли у дворі багатоповерхівки хлопчика 6 років та дівчинку 3 років. Вони були там без дорослих і були налякані. Опитавши мешканців будинку, було встановлено адресу квартири, де проживали діти.

Проте патрульним дверям ніхто не відчинив, при цьому з квартири лунав дитячий плач. Поліцейські проникли у квартиру через вікно і знайшли там жінку, яка перебувала у напівнесвідомому стані від випивки, та третю дитину – дівчинку, якій був лише 1 рік.

27-річна мати була настільки п'яною, що не змогла пояснити, чому її діти опинилися вночі на вулиці. Зважаючи на те, що такі батьки можуть загрожувати життю та здоров'ю дітей, ювенальні поліцейські, які спеціально приїхали, вилучили у неї дітей.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах