На Печерську виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті

На Печерську виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

На Печерську виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
25 червня 2022 15:29

25 червня поліція Києва задокументувала вбивство на столичному Печерську. Наразі копи встановлюють обставини смерті та особу загиблого чоловіка.

Як повідомляє відділ комунікації столичної поліції, виклик було отримано від сусідів, які не отримали ніякої реакції від мешканців квартири, коли стукали до них. За вказаною адресою виїхали правоохоронці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліція виявила тіло невідомого  чоловіка з ознаками насильницької смерті та вогнепальним пораненням в гллову у квартирі на бульварі Дружби Народів. Сусіди розповіли, що у чоловіка тривалий час гучно працював телевізор, тож вони звернулися до нього із зауваженням. Проте на них ніхто не відреагував. Для з’ясування обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

Правоохоронці прийняли рішення зайти до квартири без дозволу, так як їмніхто не відчинив двері. Зайшовши до помешкання вони виявили тіло невідомого, якого, ймовірно вбили, адже на тілі були ознаки насильницької смерті та вистріл у голову.

Увага! Фото містять сцени смерті, 18+!

На Печерську виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.На Печерську виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

На Печерську виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.На Печерську виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Поліцейські проводять першочергові слідчі дії, зокрема встановлюють особу загиблого та обставини його смерті. За даним фактом планується відкрити кримінальне провадження за ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві поліція затримали чоловіка, який, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння намагався потрапити на територію ЖК. Охоронець не дозволив зайти без пропуска, тож чоловік побив його та пошкодив службове майно.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах