На Троєщині п'яний водій збив маленьку дівчинку

На Троєщині п'яний водій збив маленьку дівчинку.

На Троєщині п'яний водій збив маленьку дівчинку. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
19 липня 2022 20:10

19 липня у Деснянському районі Києва водій легкового авто, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, збив на пішохідному переході 6-річну дівчинку. У результаті наїзду дитина отримала травми та була госпіталізована до лікарні, а порушник правил дорожнього руху намагався втекти від поліції.

 Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, ДТП сталася на вулиці Оноре де Бальзака близько 15:30.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо встановлено, що водій легковика "ВАЗ" їхав по вулиці і в якусь мить здійснив наїзд на дитину, яка разом з матір’ю переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. 

На місце події прибули слідчі та лікарі. Дівчинка 2016 року народження отримала травми різного ступеня тяжкості, лікарі надають їй допомогу. Керманич, в свою чергу, намагався втекти від відповідальності і поїхав від поліції в невідомому напрямку. Згодом порушника все ж вдалося затримати, його доставили до відділку поліції.

На Троєщині п'яний водій збив маленьку дівчинку.На Троєщині п'яний водій збив маленьку дівчинку. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

На Троєщині п'яний водій збив маленьку дівчинку.На Троєщині п'яний водій збив маленьку дівчинку. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Під час затримання правоохоронці провели перевірку водія на приладі "Драгер". Виявилося, що чоловік був п'яним, в його організмі було 2.05 проміле алкоголю, що у 10 разів перевищує допустиму норму.

За фактом ДТП, яку скоїв 39-річний водій відкрили два кримінальних провадження: за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 135 КК України. Санкція найбільш тяжкої статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що нещодавно на Новоірпінській трасі сталася ДТП, у якій в результаті лобового зіткнення авто загинуло обидва водії.   

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах