Київська влада розробила порядок видачі продуктів населенню у разі боїв у столиці

Київська влада розробила порядок видачі продуктів населенню у разі боїв у столиці.

Київська влада розробила порядок видачі продуктів населенню у разі боїв у столиці. Фото: tdprodmash.com

Події
22 липня 2022 19:18

Порядок забезпечення продуктами харчування мешканців Києва було розроблено на випадок другої спроби вторгнення ворожих військ до столичного регіону.

Розроблено алгоритм, за яким усі жителі Києва, які залишаться у місті в період вуличних боїв, будуть забезпечені продуктами харчування тривалого зберігання. Причому постачання їжі передбачається на безкоштовній основі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Київська міська військова адміністрація, яка затвердила порядок постачання мешканців столиці продуктами харчування, розробила його на той випадок, коли торгівля їжею буде неможлива через вуличні бої. Порядок затверджено розпорядженням КДВА №583 від 21 липня.

Гуманітарний штаб Києва буде відповідальним за безкоштовну доставку продуктів населенню, за формування переліку необхідних продуктів, підрахунку їхньої кількості, доставку їжі районним адміністраціям та до пунктів видачі населенню. Місця, де будуть пункти видачі, визначаються районними адміністраціями.

У разі активних бойових дій у Києві мешканці зможуть отримати їжу, надавши паспорт, ідентифікаційний код, довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи. Також потрібно буде написати заяву.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах