У Києві працівник СТО хотів продати авто через відмову оплатити роботу

У Києві працівник СТО хотів продати авто через відмову оплатити роботу.

У Києві працівник СТО хотів продати авто через відмову оплатити роботу. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Події
23 липня 2022 18:01

Працівник одного із СТО Києва намагався продати автівку, яку йому віддали на ремонт. Таке рішення чоловік прийняв після відмови власника оплатити роботу.

Чоловік, у власності якого було авто, у лютом поїхав за кордон, залишив машину на станції та не заплатив працівнику. Пізніше з керівництвом СТО намагалися домовитись про повернення авто, але в цей час робітник вже продавав його.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Виявилось, що водій користувався чужим автомобілем "Кіа" на підставі лізингового договору. Заяву до поліції про незаконне заволодіння транспортним засобом подав інший представник фінансової компанії.

Як стало відомо правоохоронцям, чоловік, який їздив на авто, звернувся до СТО з проханням відремонтувати ходову частину, однак залишив легковик на станції, бо мав їхати за кордон. Сплачувати роботи він відмовився. 

Заявник намагався спокійно вирішити питання повернення авто із директором СТО, однак працівник станції вирішив її продати. Для цього він викрав її та передав своєму знайомому з проханням здати її на розборку. Отримані гроші чоловіки мали поділити між собою.

Поліцейські оперативно почали пошуки авто. Вони знайшли частини транспортного засобу на іншій станції у Голосіївському районі та вилучили їх у якості речових доказів.

У Києві працівник СТО хотів продати авто через відмову оплатити роботу.У Києві працівник СТО хотів продати авто через відмову оплатити роботу. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві працівник СТО хотів продати авто через відмову оплатити роботу.У Києві працівник СТО хотів продати авто через відмову оплатити роботу. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

Після всіх пошукових заходів 24-річному киянину, який незаконно заволодів автомобілем, було повідомлено про підозру. Окрім цього, поліція має затримати й іншого учасника схеми. Працівнику СТО загрожує позбавлення волі строком до 12 років.

Поліція звертається до громадян та наголошує, що питання сплати або несплати певних послуг мають вирішуватись сторонами виключно у законний спосіб. У разі, якщо не вдається домовитись, потрібно звертатися за допомогою до суду.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у селі Прибірськ, що на Київщині, чоловік викрав у сусіда авто та поїхав у Іванків. Дорогою він не впорався з керуванням і врізався у дерево. Злочинець уже неодноразово потрапляв до поліції через скоєння схожих злочинів.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах