Мешканець Києва вирішив покурити на балконі та... спалив 10 квартир у своєму будинку

Мешканець Києва вирішив покурити на балконі і... спалив 10 квартир у своєму будинку.

Мешканець Києва вирішив покурити на балконі і... спалив 10 квартир у своєму будинку. Фото: facebook.com/kyiv.gp.gov.ua

Події
27 липня 2022 22:37

Лише через один кинутий недопалок у багатоповерховому будинку в Києві почалася масштабна пожежа. Курцеві загрожує кримінальний строк.

Нагадаємо, Vgorode писав днями, що через пожежу, яка сталася в одному з багатоквартирних будинків у Києві в Дніпровському районі, довелося евакуювати з квартир людей, серед яких були діти. Пожежа почалася 24 липня рано-вранці за адресою вулиця Микитенко, 21. Загорілася квартира на першому поверсі, причому вогонь почав поширюватися на верхні поверхи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок пожежі, на щастя, ніхто не загинув, було госпіталізовано лише одну жінку, поки вона самостійно намагалася вибратися з квартири через балкон третього поверху. Вистрибнувши з балкона на землю, вона поранилася.

Слідство встановило, що чоловік, винуватець пожежі, після паління на балконі кинув недопалок на підлогу, де лежали вироби з текстилю. Не помітивши, що починається спалах, він пішов спати.

Балкон квартири на першому поверсі швидко спалахнув, після чого полум'я почало йти на верхні поверхи. Загалом у пожежі згоріли повністю або частково 10 квартир. Загальні збитки від пожежі склали 1,5 мільйона гривень.

Як повідомляє київська прокуратура, винуватцю пожежі вручено підозру за порушення правил пожежної безпеки, які призвели до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 270 КК України). Тепер йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах