Директорка школи на Київщині, яка здавала позиції ЗСУ, вийшла під заставу в пів мільйона гривень

Директорка школи на Київщині, яка здавала позиції ЗСУ, вийшла під заставу.

Директорка школи на Київщині, яка здавала позиції ЗСУ, вийшла під заставу. Фото: facebook_Алла Душкіна

Події
30 липня 2022 09:16

Директорку школи, яку мали судити за державну зраду, випустили під заставу в пів мільйона гривень.

Нагадаємо, директорка однієї з приватних столичних шкіл здавала позиції ЗСУ і Тероборони. У якості винагороди за свою роботу вона планувала обійняти посаду міністра освіти в окупованому органі. До того ж зрадниця співпрацювала з представником РФ, який проводив інформаційні акції проти України та мав зв’язки з ворожими спецслужбами.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Правоохоронні органи не називають прізвище підозрюваної, однак виявилося, що зрадниця вже має низку судових тяганин і була учасницею посадового скандалу, про це із власних джерел з’ясували ТСН.

Про затримання директорки київської школи, яка співпрацювала з окупантами, повідомили ще місяць тому. Однак за весь цей час жодної інформації про затриману правоохоронці не надавали.

Прізвище директорки школи, яку підозрюють у державній зраді України – Алла Миколаївна Душкіна. Його можна знайти у відкритому списку справ Солом’янського суду.

До початку повномасштабного вторгнення Алла Миколаївна була директоркою однієї з приватних шкіл, розташованої у передмісті Києва. На сайті закладу директорка є на фотографіях.

У перші дні війни жінка показала у соцмережах підвал закладу, який вже наступного дня став укриттям для дітей та родин. Однак 1 березня, коли окупанти вже захопили передмістя Києва, на своїй сторінці у соцмережах директорка вітає з початком весни.

На перше судове слухання обвинувачена не прийшла. Судове засідання перенесли, оскільки Алла Миколаївна на лікарняному. В прокуратурі кажуть, що зібрали достатньо доказів проти освітянки.

Зрадницю випустили під заставу 500 тисяч гривень.

У 2020 році дана особа опинялася в епіцентрі скандалу – змагання за посаду директора школи із погрозами, виламуванням замків та зі зникненням важливих документів.

Наступне судове слухання щодо кримінальної справи підозрюваної у зраді держави Алли Душкіної призначено на кінець серпня. Їй загрожує від 15 років тюрми до довічного ув’язнення.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах