Zara, H&M, Bershka можуть відновити роботу в Україні до кінця 2022 року

Zara, H&M, Bershka можуть відновити роботу в Україні до кінця 2022 року.

Zara, H&M, Bershka можуть відновити роботу в Україні до кінця 2022 року. Фото: fw-daily.com

Події
16 серпня 2022 13:27

Шведський бренд H&M і магазини іспанської компанії Inditex (Zara, Bershka, Pull&Bear) можуть поновити свою роботу вже цього року в Києві й містах, де не ведуться активні бойові дії.

Про це повідомив Голова української ради торгових центрів Максим Гаврюшин в етері Українського радіо.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

На український ринок вже повернулися турецькі й польські бренди, такі як Reserved, Mohito, House, Cropp й Sinsay. У липні поновив роботу Adidas. Незабаром McDonald`s відновить свою роботу в обласних центрах, де немає бойових дій.

Гаврюшин наголосив, що повернення цих компаній найбільше "гальмує бюрократія". Для цих компаній дуже важливим є фактор безпеки своїх співробітників. За його словами, українські офіси дуже наполегливо звертаються до головних офісів з проханням розпочати роботу.

Асортимент товарів у магазинах не зміниться. Бренди, які нині відновлюють роботу, залишатимуть той самий асортимент товарів, як і в магазинах у Європі.

Також Голова української ради торгових центрів зазначив, що це останні великі компанії, які не повернулися на український ринок.  

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 25 червня у столичних торговельно-розважальних центрах відновила роботу польська група LPP, до якої входять такі бренди одягу як Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах