У Києві водій позашляховика стріляв у машину, яка не поступилася йому дорогою

У Києві водій позашляховика стріляв у машину, яка не поступилася йому дорогою.

У Києві водій позашляховика стріляв у машину, яка не поступилася йому дорогою. Фото: Нацполіція

Події
18 серпня 2022 19:03

В Оболонському районі Києва водій позашляховика вчинив стрілянину на дорозі через те, що його не пропустили до іншої смуги руху.

Як розповіли у столичній поліції, інцидент стався неподалік одного з блокпостів на виїзді з міста. Чоловік на Toyota Land Cruiser намагався перешикуватися у праву смугу, щоб швидше проїхати до блокпоста, проте шлях йому перегородив Range Rover. Водій другого позашляховика не пропустив його у свій потік, через що спалахнув конфлікт.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спочатку вони скандалили на словах, проте раптово перший водій дістав пістолет і вистрілив кілька разів у автомобіль опонента. Після цього він повернувся за кермо свого авто та поїхав з місця події.

У Києві водій позашляховика стріляв у машину, яка не поступилася йому дорогою.У Києві водій позашляховика стріляв у машину, яка не поступилася йому дорогою. Фото: Нацполіція

Потерпілий зателефонував до поліції і повідомив про те, що сталося, після чого на місце приїхала слідчо-оперативна група для з'ясування всіх деталей інциденту.

В результаті поліцейські змогли встановити особу та затримати хулігана. Ним виявився раніше несудимий іноземець 1965 року народження. Усі речові докази, вилучені в нього, надіслали експертні дослідження.

За фактом хуліганства, вчиненого з використанням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України) відкрито кримінальне провадження. Фігуранту повідомили про підозру. Тепер йому світить від трьох до семи років ув'язнення.

У Києві водій позашляховика стріляв у машину, яка не поступилася йому дорогою.У Києві водій позашляховика стріляв у машину, яка не поступилася йому дорогою. Фото: Нацполіція
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах