У Києві з 1 вересня з'являться нові перепустки для авто на час комендантської години

У Києві з 1 вересня з'являться нові перепустки для авто на час комендантської години.

У Києві з 1 вересня з'являться нові перепустки для авто на час комендантської години. Фото: glavnovosti.com

Події
19 серпня 2022 19:24

Процес заміни перепусток для автотранспортних засобів, яким дозволено їздити Києвом вночі, під час комендантської години, вже йде.

Введення нового зразка перепусток пов'язане з випадками підробки документів, що почастішали. Щоб припинити пересування по столиці машин, водії яких мають липові документи, з початку наступного місяця вводяться перепустки з більш складною системою захисту.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про запровадження нових перепусток повідомив комендант міста Києва, генерал-майор Віктор Плахтій. За його словами, громадські організації, цивільні особи, спілки, групи та об'єднання, а також благодійні фонди будуть позбавлені можливості отримувати перепустки. Перепустки видаватимуться лише людям, які працюють у сфері безпеки та оборони України, а також у критичній інфраструктурі міста. Крім того, право на перепустки матимуть держслужбовці, працевлаштовані в органах державної влади.

Нагадаємо, комендантська година у Києві триває з 23.00 до 05.00. Час роботи метро – з 06.00 до 22.00, наземного громадського транспорту – з 06.00 до 22.30.

Також нагадаємо, що з 21 по 24 серпня столичне метро працюватиме для перевезень пасажирів із 06.00 до 21.00. Кияни просять враховувати ці зміни при плануванні поїздки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах