Стало відомо, як відзначатимуть 31-й День Незалежності України

Стало відомо, як відзначатимуть 31-й День Незалежності України.

Стало відомо, як відзначатимуть 31-й День Незалежності України. Фото: armyinform.com.ua

Події
20 серпня 2022 07:06

31-шу річницю незалежності Україна відзначатиме у війні, коли на сході та півдні точаться запеклі боїв, а все країна під загрозою ракетних обстрілів. В цей день українців просять уникати масових скупчень та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

В п’ятницю, 19 серпня, Уряд затвердив план заходів з нагоди відзначення незалежності України. Незважаючи на війну, цього року на державному рівні відзначатимуть День Державного прапора та День Незалежності України, заначив Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

У вівторок, 23 серпня, в Києві та інших населених пунктах, закордонних дипломатичних установах, військових частинах проведуть офіційні урочисті церемонії підняття Державного прапора України.

Стало відомо, як відзначатимуть 31-й День Незалежності України.Стало відомо, як відзначатимуть 31-й День Незалежності України. Фото: Олександр Ткаченко

24 серпня монумент "Батьківщина-мати" у Києві та інші знакові місця підсвітять кольорами Державного прапора України, а в Національному заповіднику Софія Київська священники всіх церков молитимуться за Україну.

Окрім того, на столичному Хрещатику відбудеться виставка знищеної російської військової техніки. Також пройде низка інших акцій та флешмобів, спрямованих на єднання та підтримку українців.

Під час офіційних заходів хвилиною мовчання вшановуватимуть усіх загиблих у війні проти російських окупантів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах