На огорожі посольства РФ у Києві повісили банер Легіону росіян, який воює проти Москви - відео

На огорожі посольства РФ у Києві повісили банер Легіону росіян, який воює проти Москви - відео.

На огорожі посольства РФ у Києві повісили банер Легіону росіян, який воює проти Москви - відео. Фото: t.me/DIUkraine

Події
28 серпня 2022 21:35

Огорожа закритого посольства країни-окупанта у Києві на Повітрофлотському проспекті тепер прикрашена рекламним банером "Свобода Росії".

Нагадаємо, легіон "Свобода Росії" - це офіційний військовий підрозділ у складі ЗСУ. Служать у ньому громадяни Росії, які зголосилися воювати проти режиму Путіна у добровільному порядку та приїхали для цього в Україну, також його поповнюють за рахунок військовополонених. Підрозділ сформували невдовзі після початку вторгнення військ агресора у березні 2022 року.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Представники легіону прийшли до російського посольства, яке не працює із зими, і як символічний акт повісили на його огорожі банер із символом організації - кулаком, на біло-синьо-білому тлі, який використовується зараз антипутінською опозицією в Росії. Також на банері написано: "Боріться за справедливість! Вступай у наші ряди!".

У своєму зверненні члени легіону висловили сподівання, що біло-синьо-білий прапор Вільної Росії підніметься над російськими посольствами як в Україні, так і в інших країнах світу. Вони повідомили, що в Україні зараз йде набір до легіону, і до нього запрошуються усі охочі росіяни, які перебувають в Україні. Записатися до Легіону можна через військкомат, заповнивши анкету добровольця та пройшовши перевірку.

Кожен, хто вступив до Легіону, має всі права та забезпечення, як і інші військовослужбовці України. Наприкінці свого звернення члени Легіону кажуть так: "Наша справа права! Путін буде знищений! Перемога буде за нами! За Росію! За Свободу!"

Фото: t.me/DIUkraineФото: t.me/DIUkraine

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах