На Подолі підлітки жорстоко побили чоловіка, невдовзі він помер

На Подолі підлітки жорстоко побили чоловіка, невдовзі він помер.

На Подолі підлітки жорстоко побили чоловіка, невдовзі він помер. Фото: Vgorode

Події
29 серпня 2022 20:32

Компанія 18-річних парубків побила з особливою жорстокістю чоловіка, після чого він помер у лікарні. Вбивці затримані та сядуть надовго.

Трагічний випадок трапився у центрі Києва, на Поштовій площі. Одразу четверо агресивних юнаків накинулися з кулаками на 34-річного чоловіка після того, як між ними стався конфлікт. Юнаки били постраждалого чоловіка, який був у 2 рази старший за віком, довго і болісно. Вони не зупинилися навіть після того, як він звалився на землю і знепритомнів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потім підлітки вирішили швидко втекти з місця події, сховавшись у метро. Чоловіка відвезли до лікарні, але лікарі йому допомогти вже не змогли – за кілька днів він помер.

Правоохоронці спрацювали дуже оперативно - двох убивць затримали одразу в підземці, а решту - у їхніх будинках за кілька годин. Усі 18-річні виявилися жителями Києва чи студентами київських вишів, повідомляє поліція Києва.

Наразі чотирьом підліткам-вбивцям загрожує ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За навмисні тяжкі тілесні ушкодження, здійснені групою осіб, їм загрожує до 10 років. Усіх чотирьох заарештували, двоє можуть вийти на волю шляхом внесення застави, решті двох суд такої можливості не надав.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах