"Укрпошта" випустить перший маркований конверт воєнного часу: як виглядає

"Укрпошта" випустить перший маркований конверт воєнного часу.

"Укрпошта" випустить перший маркований конверт воєнного часу. Фото: itc.ua

Події
12 вересня 2022 13:22

"Укрпошта" продовжує випуск продукції на військову тематику - цього разу в планах випуск символічного маркованого конверта "Ласкаво просимо до пекла". Його додали до колекції у зв’язку з успішним контрнаступом ЗСУ.

Про те, що в Україні з’явиться маркований конверт, повідомив Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський у своєму Telegram-каналі.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

За його словами, цього місяця "Укрпошта" планувала змінити військову тему на культурну, щоб трішки розвантажити населення. Однак успішний контрнаступ ЗСУ і звільнення територій змінили плани.

За дизайн конверта проголосували понад 200 тис. українців, він буде маркований тризубом. Гендиректор Укрпошти зазначив, що марка "Тризуб" на конверті, як наш символ, на який орки реагують, як вампіри на часник особливий рівень захисту.

"Укрпошта" випустить перший маркований конверт воєнного часу."Укрпошта" випустить перший маркований конверт воєнного часу. Фото: Ігор Смілянський

Точну дату запуску конверта оголосять згодом. Його можна буде відправляти по території України.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 1 вересня на честь легендарного пса-розмінувальника "Укрпошта" випустила нову поштову марку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах