В одному зі столичних хостелів чоловік погрожував персоналу пістолетом

В одному зі столичних хостелів чоловік погрожував персоналу пістолетом.

В одному зі столичних хостелів чоловік погрожував персоналу пістолетом. Фото: facebook.com/kyivpatrol

Події
13 вересня 2022 00:11

У одному з хостелів Києва патрульні затримали громадянина, який погрожував фізичною розправою персоналу. Виявилося, що чоловік був п'яний та порушував правила проживання в хостелі.

31-річний дебошир проживав там зі своєю співмешканкою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася 9 вересня у Дніпровському районі Києва. Поліцейським повідомили, що один із жителів хостела погрожував персоналу пістолетом, а потім пішов з місця у невідомому напрямку.

Патрульні перевірили найблжчі райони та знайшли і затримали громадянина. Під час поверхневої перевірки у нього було виявлено пістолет та магазин до нього.

В одному зі столичних хостелів чоловік погрожував персоналу пістолетом.В одному зі столичних хостелів чоловік погрожував персоналу пістолетом. Фото: facebook.com/kyivpatrol

В одному зі столичних хостелів чоловік погрожував персоналу пістолетом.В одному зі столичних хостелів чоловік погрожував персоналу пістолетом. Фото: facebook.com/kyivpatrol

З'ясувалося, що пара неодноразово порушувала правила проживання в хостелі, зокрема курила у кімнаті. Через це їх попросили виселитися, але чоловік доволі буйно відреагував на зауваження.

Під час спілкування із затриманим, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Алкотестер показав значне перевищення алкоголю в крові - 2,14 проміле.

Чоловік не заперечував свою провину, а таку поведінку він пояснив бажанням провчити. Його було затримано. Надалі справою займатимуться слідчі.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що в Ірпені чоловік ходив напівоголеним по вулиці та просив щоб його "врятувала Росія". Він розповідав мешканцям, що в нього начебто вкрали якесь золото, а коли люди захотіли заспокоїти його, чоловік намагався напасти на них з ножицями. Пізніше було встановлено, що дебошир має проблеми з психічним здоров'ям.  

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах