У додатку "Укрзалізниця" тепер можна подивитись номер колії прибуття потяга

У додатку "Укрзалізниця" тепер можна подивитись номер колії прибуття потяга.

У додатку "Укрзалізниця" тепер можна подивитись номер колії прибуття потяга. Фото: УНІАН

Події
16 вересня 2022 16:30

Нещодавно "Укрзалізниця" випустила свій мобільний додаток. Завдяки ньому пасажири можуть швидко і легко купувати та повертати квитки, знаходити необхідний рейс і відповіді на поширені запитання щодо перевезень.

Однак на цьому можливості додатку не закінчуються. "Укрзалізниця" оновила свій застосунок і додала нову функцію. Оновлену версію можна завантажити за посиланням.

У застосунок "Укрзалізниця" додали онлайн-табло 17 вокзалів України. Пасажири можуть відслідковувати всі рейси та колії прибуття через смартфон.

У додатку "Укрзалізниця" тепер можна подивитись номер колії прибуття потяга.У додатку "Укрзалізниця" тепер можна подивитись номер колії прибуття потяга. Фото: скріншот

У додатку "Укрзалізниця" тепер можна подивитись номер колії прибуття потяга.У додатку "Укрзалізниця" тепер можна подивитись номер колії прибуття потяга. Фото: скріншот

Додали вокзали у 17 містах: Київ, Вінниця, Хмельницький, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Кривий Ріг, Львів, Ковель, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Коростень, Фастів та Козятин.

Оновлення вже доступне в Google Play Market і AppStore.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що в "Укрзалізниці" анонсували тестування нових стандартів обслуговування пасажирів. "Пілотні" проекти запустять у двох потягах. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах