Чоловік намагався зґвалтувати дівчину у вагоні Київського метро

Чоловік намагався зґвалтувати дівчину у вагоні Київського метро.

Чоловік намагався зґвалтувати дівчину у вагоні Київського метро. Фото: tov_tob.livejournal.com

Події
28 вересня 2022 12:07

Вдень, 27 вересня, у Києві поліцейський власноруч затримав чоловіка, який намагався зґвалтувати дівчину просто у вагоні метро. Чоловік почув крик дівчат і вирушив на допомогу. Пізля затримання лиходій намагався втекти, проте в нього це не вийшло.

Про подію розповіли у поліції Київської оббласті. Героем, який вчасно прийшов на допомогу дівчині звати Вячеслав Дубець.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо, що невідомий чоловік їхав у вагоні столичного метро поруч із двома молодими дівчатами. У якийсь момент він почав здійснювати щодо однієї з них дії сексуального характеру. Злочинець непомітно розстібнув сукню дівчини та почав чинити непристойні дії. Відчувши це, дівчина та її подруга почали кричати. Чоловік, у свою чергу, вдарив її в живіт і наказв мовчати.

У той час на станції метро "Театральна" перебував співробітник Головного управління Національної поліції в Київській області. Він почув крики та не роздумуючи вирушив на допомогу. Налякані дівчата вказали копу на чоловіка, який до них чіплявся. Поліцейський оперативно затримав лиходія, хоча той чинив опір, штовхнувши правоохоронця зі сходів ескалатору.

Незважаючи ні на що, Вячеслав наздогнав нападника вже на вулиці, затримав його та доставив до відділення поліції метрополітену.

- Дякуємо працівнику поліції за оперативну реакцію та небайдужість. Закликаємо громадян бути уважними, кликати в разі небезпеки на допомогу і одразу повідомляти про підозрілих осіб, - пише пресслужба обласної поліції.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у столичному трамваї чоловік чіплявся до 10-річного хлопчика і скоював проти нього розпусні дії. Зловмисника вдалося затримати та встановити його особу. Виявилося, що чоловікові 69 років і народився він в Росії. Поліція повідомила йому про підозру.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах