Догляд за літніми людьми у Києві - приватні будинки для людей похилого віку столиці

Догляд за людьми похилого віку в Києві - приватні будинки для людей похилого віку столиці.

Догляд за людьми похилого віку в Києві - приватні будинки для людей похилого віку столиці. Фото: unsplash.com

Події
29 вересня 2022 13:09

З необхідністю доглядати літню людину рано чи пізно стикається кожна сім'я. І у зв'язку з цим зростає попит на послуги приватних будинків для людей похилого віку. Адже самостійно забезпечити людині похилого віку всі необхідні умови, постійну увагу і турботу буває непросто. А в сучасних пансіонатах для людей похилого віку є все, що їм потрібне, у тому числі турбота та спілкування.

Незважаючи на властиві багатьом родинам побоювання та тривоги, переїзд у будинок для людей похилого віку може стати для літньої людини найкращим рішенням. Головне - правильно підібрати заклад та врахувати специфіку його роботи, а також віддаленість від вашого будинку, щоб ви завжди могли відвідати свого дідуся чи бабусю.

Розглянемо ТОП-3 найкращих приватних пансіонатів, до яких ви можете звернутися у Києві вже сьогодні.

Пансіонат для людей похилого віку "Пори року"

"Пори року" - один із найкращих центрів, який пропонує людям похилого віку комфортні умови життя, а також лікування та реабілітацію. У пансіонат приймають людей похилого віку з різними недугами, які характерні для їх віку, а також з хворобою Альцгеймера, Паркінсона, старечою деменцією, захворюваннями серцево-судинної системи, опорно-рухового апарату, травмами і т.д.

Догляд за літніми людьми у Києві - приватні будинки для людей похилого віку столиці фото 1Догляд за літніми людьми у Києві - приватні будинки для людей похилого віку столиці фото 1

Цей будинок для людей похилого віку повністю відповідає всім європейським нормам, які передбачені для таких закладів на території ЄС. Постояльці розміщуються в гарних та затишних кімнатах, мають доступ до спеціально обладнаних санвузлів, отримують багаторазове харчування та всебічну допомогу персоналу у пересуванні, виконанні щоденних завдань та підтримці особистої гігієни.

Сайт пансіонату

Пансіонат для людей похилого віку "Ренамед"

Ще один гідний варіант для розміщення вашого літнього родича - Ренамед. У цьому центрі людям похилого віку надають можливість пройти реабілітацію після перелому шийки стегна, перенесених інфаркту/інсульту, відновити здоров'я після операції та багато іншого. Поряд із фізичною реабілітацією, постояльцям надається можливість отримати допомогу психолога.

Догляд за літніми людьми у Києві - приватні будинки для людей похилого віку столиці фото 2 1Догляд за літніми людьми у Києві - приватні будинки для людей похилого віку столиці фото 2

Звичайно, як і в пансіонаті "Пори року", всі постояльці живуть у добрих кімнатах, отримують багаторазове харчування, допомогу та турботу з боку персоналу. Дбають і про можливість весело та з користю проводити вільний час. Питання організації дозвілля людей похилого віку тут приділяють чимало уваги.

Сайт пансіонату

Пансіонат для людей похилого віку "Happy Home"

Надсучасний будинок для людей похилого віку "Happy Home" також може приємно вас здивувати. Тут використано систему "безбар'єрного простору", що дозволяє постояльцям з інвалідністю та іншими обмеженнями вільно пересуватися по всій території центру. Тут ви не знайдете жодного порогу чи сходинки, зате буквально на кожному кроці виявите поручні.

Догляд за літніми людьми у Києві - приватні будинки для людей похилого віку столиці фото 3 2Догляд за літніми людьми у Києві - приватні будинки для людей похилого віку столиці фото 3

Кожна людина похилого віку в цьому пансіонаті може будь-якої миті покликати персонал, використовуючи для цього спеціальну "кнопку виклику". Таким чином, постояльці мають змогу миттєво отримати необхідну допомогу з будь-якого питання.

Як і попередні заклади, цей центр пропонує людям похилого віку лікування хронічних захворювань та проходження реабілітації після низки недуг. Також тут ви можете без проблем розмістити на тимчасове або постійне проживання свого родича.

Сайт пансіонату

Вибираючи пансіонат для близької вам людини, вам необхідно орієнтуватися в першу чергу на її потреби та бажання. Кожен із запропонованих тут варіантів, безперечно, вартий уваги. І ідеальним рішенням стане відвідування центрів та особисте спілкування з персоналом. Не пошкодувавши трохи свого часу, ви зможете особисто оцінити всі запропоновані варіанти, а також обговорити з лікарями можливості лікування та реабілітації вашого близького. Це допоможе вам зробити правильний вибір.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах