У мережі знову активізувався відомий київський догхантер Святогор

У мережі знову активізувався відомий київський догхантер Святогор.

У мережі знову активізувався відомий київський догхантер Святогор. Фото: unian.com

Події
01 жовтня 2022 15:43

У Обухові волонтери б'ють на сполох через коментар відомого в столичному регіоні догхантера Олексія Святогора. Вони пишуть, що чоловік може бути небезпечним не тільки для тварин, а і для людей.

Зокрема, Святогор говорить, що потрібно знищувати дворових собак отрутою на вулицях. При цьому він не думає, що отруйні речовини можуть взяти до рук діти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В одній зі спільнот міста Обухів громадяни опублікували допис про агресивних собак, які бігають за транспортом та гавкають на перехожих.

Громадська організація "Зоозахисники "Арго" повідомила, що знає про цих тварин та роками про них турбувалася. Усі вони мають щеплення від сказу та стерилізовані, тож особливої загрози для людей не несуть. Проте люди продовжуть безвідповідально розводити і викидати на вулицю собак. Якщо вбити чи прибрати цих безпечних тварин, то на їхнє місце прийдуть інші.

У коментарах до допису з'явився столичний догхантер Олексій Святогор. Він погрожує, що власноруч розбереться з проблемою бродячих собак в Обухові.

У мережі знову активізувався відомий київський догхантер Святогор.У мережі знову активізувався відомий київський догхантер Святогор. Фото: ГО "Зоозахисники "Арго"

У мережі знову активізувався відомий київський догхантер Святогор.У мережі знову активізувався відомий київський догхантер Святогор. Фото: ГО "Зоозахисники "Арго"

Чоловік прямо говорить, що знищить всіх собак за цією адресою. Він називає це "порятунком".

У мережі знову активізувався відомий київський догхантер Святогор.У мережі знову активізувався відомий київський догхантер Святогор. Фото: ГО "Зоозахисники "Арго"

Волонтери нагадали догхантеру, що за жорстокеповодження з тваринами в Україні передбачена кримінальна відповідальність. Раніше догхантер Святогор був притягнутий до суду за цей злочин, проте зупинятися не збирається.

Зоозахисники застерігають власників собак та батьків маленьких дітей бути обережними і пам'ятати про можливі отруйні речовини на вулицях.

Також волонтери звернулися до Обухівського районного управління поліції та особисто до його керівника Олега Петренка, щоб вони зайнялися притягненням Олексія Святогора до відповідальності.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що востаннє Олексія Святогора судили за пропаганду жорстокого поводження з тваринами в листопаді минулого року. До цього він навть провів два місяці в Лук'янівському СІЗО. Проте на засідання догхантер не прийшов, тож суд не виніс йому вирок. Святогор і досі продовжує закликати до знищення тварин.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах