Григорій Козловський отримав почесну відзнаку від ЗСУ

Григорій Козловський отримав почесну відзнаку від ЗСУ.

Григорій Козловський отримав почесну відзнаку від ЗСУ. Фото: fcrukh.com

Події
04 жовтня 2022 13:17

Президент футбольного клубу "Рух" Григорій Козловський був нагороджений командуванням Повітряних сил ЗСУ перед матчем останнього туру благодійного чемпіонату Ліги ветеранів футболу Львівської області. Цей футбольний захід пройшов на підтримку ЗСУ. ФК "Рух" достроково завершила змагання та посіла перше місце.

Григорій Козловський за свою роботу отримав відзнаку ЗСУ "Доблесть і честь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це повідомили на сайті футбольної команди "Рух Львів".

Григорій Козловський розповів, що він та команда підтримують Збройні сили України для того, щоб вони швидше вигнали ворога з України.

- Нагорода – це віра в нашу Незалежність, у нашу Свободу. Я впевнений, що це неможливо в нас забрати. Це буде головна нагорода для всіх нас, - запевняє Козловський.

Григорій Козловський отримав почесну відзнаку від ЗСУ.Григорій Козловський отримав почесну відзнаку від ЗСУ. Фото: fcrukh.com

Григорій Козловський отримав почесну відзнаку від ЗСУ.Григорій Козловський отримав почесну відзнаку від ЗСУ. Фото: fcrukh.com

Президента футбольного клубу "Рух" Григорія Козловського вже нагороджували почесними відзнаками за вагомий внесок та допомогу ЗСУ. Так, в травні цього року він отримав нагороду "Знак пошани". Це найвища нагорода для цивільних.

Григорій Козловський разом із благодійною організацією "Рух у Майбутнє" передав у військовий госпіталь Львова два апарати вартістю 4 мільйони гривень. А у серпні почесний президент "Руху" особисто передав двом львівським бригадам 6 військових вантажівок, екскаватор, сітки та 20 рацій.

Григорій Козловский отримав почесну відзнаку від ЗСУ.Григорій Козловский отримав почесну відзнаку від ЗСУ. Фото: fcrukh.com

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах