Ведучий Єгор Гордєєв розповів, які ушкодження отримав його будинок після влучення дрону поруч

Ведучий Єгор Гордєєв розповів, які ушкодження отримав його будинок після влучення дрону поруч.

Ведучий Єгор Гордєєв розповів, які ушкодження отримав його будинок після влучення дрону поруч. Фото: Єгор Гордєєв\Instagram

Події
17 жовтня 2022 16:26

Внаслідок атаки ворожих дронів сьогодні вранці, 17 жовтня, пошкоджень зазнав будинок українського телеведучого, відомого глядачам завдяки шоу "Сніданок з 1+1",  Єгора Гордєєва.

На свої сторінках у соцмережах Гордєєв оприлюднив фото зруйнованої житлової багатоповерхівки, яка розташована у Шевченківському районі Києва.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

В момент влучання дрона-камікадзе ведучого вдома не було. За його словами, після оголошення тривоги він спустився у кав’ярню поруч, яка знаходиться в підвалі.

"Побачив, як над дахом падають вибухаючи  дрони, спустився в кав’ярню під землю їсти суп. Тероризм – це про страх. Подолати страх – подолати тероризм", - написав він.

Дрон-камікадзе влучив у будинок телеведучого Єгора Гордєєва у Києві.Дрон-камікадзе влучив у будинок телеведучого Єгора Гордєєва у Києві. Фото: скріншот

За словами Гордєєва, його житло зачепило вибуховою хвилею. У квартирах вибило шибки, а в будинку виникла тріщина.
 
"Там вибило скло. У мене на балконі скла практично з усіх вікон, що вище за мене. Там прибирати і прибирати, але це дрібниці в порівнянні з тим, що зараз відбувається в тому будинку. Хвиля вибухова була такою сильною, що будинок мій, який стоїть впритул до того будинку, який зараз майже повністю зруйнований, отримав тріщину. Я не архітектор, не можу коментувати докладно, але пошкоджений будинок досить суттєвий. Ну і, звичайно, там вибило шибки", - сказав ведучий.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що внаслідок удару по житловому будинку загинула молода пара киян та їхня ненароджена дитина.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах