Як перевірити онлайн, чи будуть вимикати світло у вашому будинку

Як перевірити онлайн, чи будуть вимикати світло у вашому будинку.

Як перевірити онлайн, чи будуть вимикати світло у вашому будинку. Фото: itechua.com

Події
20 жовтня 2022 12:17

Після масових російських атак на об'єкти енергетичної інфраструктури України спостерігається складна ситуація з електропостачанням. Щоб допомогти фахівцям якнайшвидше розв'язати проблему, у будинках киян можуть виключати світло. 

Vgorode раніше публікував графік, за яким у Києві та області будуть вимикати електроенергію. Проте, це будуть робити лише в разі необхідності. Статус по можливим відключенням світла швидко змінюється.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постачальник електроенергії Yasno повідомляє про енергетичну тривогу та можливе оновлення графіків імовірних відключень через чат-бот у Telegram. Проте громадяни можуть самостійно перевірити, чи будуть виключати світло в їхньому будинку, на сайті Yasno всього у декілька кліків.

За посиланням ви можете перевірити графіки відключення світла за конкретною адресою. Там потрібно ввести свою адресу у відповідні поля, обравши вулицю та номер будинку зі списку.

Як перевірити онлайн, чи будуть вимикати світло у вашому будинку.Як перевірити онлайн, чи будуть вимикати світло у вашому будинку. Фото: скріншот

Зауважимо, деякі користувачі пишуть, що сайт не завжди розпізнає номер будинку. Якщо це сталося, радимо орієнтуватися по сусіднім будинкам, які програма розпізнала.

Нагадаємо, сьогодні, 20 жовтня, усіх українців просять із 7:00 до 23:00 максимально скоротити споживання енергії та не включати без необхідності світло і побутові прилади, які споживають багато енергії.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах