Де 21 жовтня у Києві та області відключатимуть світло

Де 21 жовтня у Києві відключатимуть світло

Де 21 жовтня у Києві відключатимуть світло фото: Vgorode

Події
21 жовтня 2022 12:16
Автор: Юлия Булыга

Сьогодні, 21 жовтня, в "Укренерго" оголосили про чергові віялові відключення електроенергії у кількох областях. Йдеться про Київ та Київську область, Чернігівську, Черкаську та Житомирську області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У прес-службі компанії нагадали, що тимчасове відключення електрики допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого під час російських обстрілів обладнання.

ДПЕК "Київські електромережі" вже опублікувала спрощений графік відключень у Києві на 21 жовтня. Щоб дізнатися, чи буде світло у вашому домі, на сайті введіть свою адресу, обравши вулицю та номер будинку зі списку. Так можна дізнатися про час відключення світла. Якщо за вказаною адресою час не визначається, то швидше за все будинок не потрапив до списку віялових відключень.

Відключення електроенергії в Київській області

21 жовтня 2022 року в Києві та в області відключатимуть електроенергію21 жовтня 2022 року в Києві та в області відключатимуть електроенергію Фото: скріншот

21 жовтня 2022 року в Києві та в області відключатимуть електроенергію21 жовтня 2022 року в Києві та в області відключатимуть електроенергію Фото: скріншот

Нагадаємо, Vgorode писав, що кияни можуть самостійно перевірити, чи вимикатимуть світло в їхньому будинку. Для цього можна використовувати чат-бот у Telegram або сайт Yasno.

Українців просять про всяк випадок зарядити телефони, павербанки, а також мати запас води, ліхтарики та батарейки до них. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах