У Київській області затримали серійного автокрадія

У Київській області затримали серійного автокрадія.

У Київській області затримали серійного автокрадія. Фото: t.me/andrii_nebytov

Події
25 жовтня 2022 10:48

Поліція Київської області щоденно працює, щоб забезпечити безпеку громадян та їхнього майна. Вони оперативно затримують крадіїв та інших зловмисників. Деяких із них ловлять вже не вперше за аналогічні злочини. Нещодавно копи затримали автокрадія на прізвисько "Лялька", який раніше був притягнутий до відповідальності у 2020, а потім у 2021 році після скоєння серії автоугонів.

Цього року "Лялька" намагався вкрасти машини ще двічі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про вдале затримання серійного автовикрадача повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Він написав, що справи щодо скоєних "Лялькою" крадіжок  булирозслідувані та передані до суду. Але він усі рази відкуплявся та виходив на волю. Одного разу суд взяв крадія під варту та призначив заставу в сумі 52 тисячі гривень, яку він швидко сплатив і продовжив скоювати злочини.

У серпні цього року автокрадій незаконно заволодів ще одним легковиком у Києві, а нещодавно був затриманий "на гарячому" під час крадіжки авто на Київщині. Цього разу "Лялька" опинився під арештом із заставою у понад 700 тисяч гривень. У нього вилучили номерні знаки, зняті з крадених авто, документи, телефони та ножі.

У Київській області затримали серійного автокрадія.У Київській області затримали серійного автокрадія. Фото: t.me/andrii_nebytov

У Київській області затримали серійного автокрадія.У Київській області затримали серійного автокрадія. Фото: t.me/andrii_nebytov

Нєбитов заявив, що має надію на те, що новий запобіжний захід все ж утримає серійного правопорушника за ґратами надовго.

- Не хочеться знов ризикувати добробутом власників Lanos, Chevrolet або Skoda. Для них ці автомобілі значно цінніші ніж для керманичів люксових автобрендів, а в деяких родинах - навіть єдине джерело доходу, - написав він.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що поліція активно затримує та штрафує водіїв, які порушують правила дорожнього руху. Попри всі події, вони наражають на небезпеку себе та оточуючих, перевищуючи швидкість та сідаючи за кермо напідпитку. Усі учасники дорожнього руху, які порушують правила, будуть нести відповідальність.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах