Карта бойових дій в Україні 7 листопада

Карта бойових дій в Україні 7 листопада.

Карта бойових дій в Україні 7 листопада. Фото: https://t.me/V_Zelenskiy_officia

Події
07 листопада 2022 08:00

Сьогодні, 7 листопада, в Україні розпочалася 257-ма доба повномасштабної війни, розпочатої Російською Федерацією. Українські війська продовжували контрнаступальні дії в напрямку Сватового та Кремінної.  Окупанти продовжували займати оборонні позиції на західному (правому) березі Дніпра в Херсонській області, в той час як ЗСУ - блокування російської матеріально-технічної бази в Херсонській області[23].

Vgorode публікує карту бойових дій за даними Інституту вивчення війни (ISW) 7 листопада.

Фінансист ГК Вагнера Євген Пригожин 6 листопада підтвердив, що ГК Вагнера створює центри підготовки та управління для місцевих «народних ополчень» у Курській та Бєлгородській областях.

Російські мілблогери розповсюдили інформацію про те, що 155-а окрема морська піхотна бригада РФ зазнала серйозних втрат під час нещодавнього наступу на Павлівку Донецької області.

Карта бойових дій в Україні 7 листопада.Карта бойових дій в Україні 7 листопада. Фото: www.understandingwar.org

Російські опозиційні джерела повідомили, що українські обстріли поблизу Макіївки Луганської області могли вбити до 500 російських мобілізованих за одну добу.

Окупанти продовжували займати оборонні позиції на західному (правому) березі Дніпра в Херсонській області[22]. Українські війська продовжували блокування російської матеріально-технічної бази в Херсонській області.

Ворог здійснив наземні атаки поблизу Бахмута, Авдіївки та Вугледара. Російські джерела стверджували, що російські війська прорвали українську оборону поблизу Бахмута, досягли незначних успіхів на південь від Авдіївки та залишилися на місці біля Павліївки на заході Донецької області.

Карта бойових дій в Україні 7 листопада.Карта бойових дій в Україні 7 листопада. Фото: www.understandingwar.org

5 листопада українські військові відремонтували дві зовнішні лінії електропередач до Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС), відновивши подачу електроенергії на ЗАЕС після обстрілу, який знеструмив об’єкт 3 листопада. Російські окупаційні чиновники продовжували посилатися на загрозу українського удару по Каховській ГЕС, щоб виправдати продовження примусового переселення цивільного населення в Херсонській області.

Карта бойових дій в Україні 7 листопада.Карта бойових дій в Україні 7 листопада. Фото: www.understandingwar.org

Російські окупаційні чиновники продовжували примусово перевозити українських дітей з окупованої України до Росії під виглядом схем «канікули».
Російські сили продовжували боротися з внутрішнім опором і поганим забезпеченням поточних мобілізаційних зусиль.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах