У Київській області водій мопеда травмував чоловіка через зауваження

У Київській області водій мопеда травмував чоловіка через зауваження.

У Київській області водій мопеда травмував чоловіка через зауваження. Фото: facebook.com/police.bc.r

Події
12 листопада 2022 17:10

Днями поліцейські Київської області затримали чоловіка, який дуже емоційно відреагував на зауваження у свій бік та побив односельця. Порушник був водієм мопеда і подавав гучні сигнали, що розлютило постраждалого.

Чоловіка доправили до реанімації з відкритою черепно-мозковою травмою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У районному управлінні поліції повідомили, що 25-річний чоловік їздив на мопеді в селі Косяківка, що у Білоцерківському районі. Він порушував тишу і подавав сигнали клаксоном. 33-річний мешканець села зробив йому зауваження і попросив його їздити тихіше. Керманич зреагував на це. Він зупинив свій транспорт, взяв дерев’яну палицю та зайшов до подвір’я чоловіка.

У Київській області водій мопеда травмував чоловіка через зауваження.У Київській області водій мопеда травмував чоловіка через зауваження. Фото: facebook.com/police.bc.r

Між двома односельцями виникла суперечка, під час якої порушник тиші вдарив опонента палицею по голові. Після скоєного він спокійно поїхав мопедом з місця події.

Через деякий час чоловіка, який побив людину, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Під час слідчих дій стало відомом, що він вже скоював аналогічні злочини в минулому.

У Київській області водій мопеда травмував чоловіка через зауваження.У Київській області водій мопеда травмував чоловіка через зауваження. Фото: facebook.com/police.bc.r

Кривднику було повідомлено про підозру за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За це йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Голосіївському районі столиці молодий хлопець побив та пограбував перехожого. Медики встановили, що потерпілий отримав забої голови та перелом руки. Чоловік намагався відбиватися від нападника, але в якийсь момент впав. Тоді зловмисник почав бити його ногами, забрав сумку з грошима і документами та втік.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах