Карта бойових дій в Україні 27 листопада

Карта бойових дій в Україні 27 листопада.

Карта бойових дій в Україні 27 листопада. Фото: https://t.me/V_Zelenskiy_official

Події
27 листопада 2022 11:43

Сьогодні, 27 листопада, розпочалася 277-та доба повномасштабної війни з Росією. Загальний темп операцій уздовж лінії фронту сповільнився останніми днями через погіршення погодних умов, але, ймовірно, зросте, починаючи з наступних кількох тижнів, оскільки температура впаде, а земля замерзне на всій території бойових дій. 

Російські чиновники продовжують спроби депортувати дітей до Росії під прикриттям схем медичної реабілітації та програм усиновлення. 

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Vgorode публікує карту бойових дій за даними Інституту вивчення війни (ISW) 27 листопада.

Карта бойових дій в Україні 27 листопадаКарта бойових дій в Україні 27 листопада Фото: www.understandingwar.org

Російські війська ведуть активну оборону на північний захід від Сватового в напрямку Куп’янська та на захід від Кремінної в напрямку Лиману.  

Українські війська продовжують досягати успіхів навколо Сватового та Кремінної, зокрема через низьку якість і незгуртованість мобілізованих російських новобранців, які діють у цьому районі. 

Карта бойових дій в Україні 27 листопадаКарта бойових дій в Україні 27 листопада Фото: www.understandingwar.org

Українські війська відбили російські атаки поблизу Бахмута, за 4 км на південь від Бахмута. 

26 листопада російські війська продовжували наступальні дії в районі міста Авдіївка-Донецьк. У Генштабі України повідомили, що українські війська відбили наступ росіян у 23 км на південний захід від Авдіївки в районі Первомайського, Красногорівки та Невельського. 

26 листопада російські війська продовжували оборону на заході Донецької та сході Запорізької областей. У Генштабі України повідомили, що російські війська ведуть активні оборонні дії на цих напрямках. 

Карта бойових дій в Україні 27 листопадаКарта бойових дій в Україні 27 листопада Фото: www.understandingwar.org

26 листопада російські війська продовжили будівництво укріплень у східній частині Херсонської області та вели звичайний артилерійський вогонь по районах на західному (правому) березі річки Дніпро. У Генштабі України повідомили, що російські війська зміцнюють свої позиції вздовж невизначеної берегової лінії, ймовірно маючи на увазі до узбережжя Чорного моря і готують поглиблену оборону.

Карта бойових дій в Україні 27 листопадаКарта бойових дій в Україні 27 листопада Фото: www.understandingwar.org

Українські війська продовжували завдавати ударів по зосередженню російських військ і військових засобів у російських тилових районах на півдні України. У Генштабі України повідомили, що українські війська завдали ударів по російському складу боєприпасів у Мелітополі Запорізької області, внаслідок чого поранено 50 російських військових, і по двох складах у Василівському районі, поранено 130 осіб, знищено 7 одиниць техніки. 

Російські війська продовжували завдавати звичайних артилерійських, ракетних і ракетних ударів на захід від Гуляйполя, а також у Миколаївській і Дніпропетровській областях.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах