Снігопад у Києві: на вулицях працюють комунальники і техніка

Снігопад у Києві: на вулицях працюють комунальники і техніка.

Снігопад у Києві: на вулицях працюють комунальники і техніка. Фото: Vgorode

Події
15 грудня 2022 10:15

Грудень цьогоріч тішить українців снігом. Справжня зимова погода настала і у Києві. Сніжить в столиці вже не перший день, але зранку, 15 грудня, негода посилилася. Тож, хтось радіє снігу, хтось має обережно їхати на авто, а дехто працює, щоб по вулицям міста було комфортно пересуватися в умовах снігопаду.

Киян попереджають про те, що в таку погоду варто бути уважними за кермом та обережно ходити по вулиці. Без нагальної потреби сьогодні краще не брати автомобіль. У Київській міській державній адміністрації повідомили, що зранку понад 200 одиниць спеціальної техніки займаються очищенням снігу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як і передбачували прогнози, у Києві у четвер з 08:00 посилився снігопад. На дорогах стало важко їхати автомобілем, де-не-де утворилися великі затори та сталися дорожньо-транспортні пригоди. На тротуарах ожеледиця, тому ходити потрібно повільно і обережно.

Водіїв просять не паркувати автомобілі обабіч доріг і вулиць, щоб не заважати роботі спеціальної техніки, яка чистить сніг.

Робота з розчищення снігу у Києві триває дуже активно. Сьогодні на посилену роботу вийшли працівники "Київавтодору" та "Київзеленбуду". На вулицях міста вже працює близько 389 одиниць спецтехніки та 5 тисяч комунальників.

Сніг прибирають на проїжджій частині, у парках і скверах та на прибудинкових територіях. Працівники очищають спуски і підйоми, покриття із гранітної бруківки, мости і головні дорожні артерії Києва.

Також сніг розчищають на зупинках громадського транспорту, на тротуарах, сходах, острівцях безпеки та пішохідних переходах.

Снігопад у Києві: на вулицях працюють комунальники і техніка.Снігопад у Києві: на вулицях працюють комунальники і техніка. Фото: КМДА

За даними погодних ресурсів, сніг та інші опади у Києві триватимуть до неділі. А наступного тижня переважатиме суха та відносно сонячна погода.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Голосіївському лісі вже працює Goloseev Ski Park - місце, де можна покататися на лижах та сноубордах. Траса працює щодня і радо зустрічає поціновувачів активного зимового відпочинку.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах