В Обухівському районі службовий собака знайшов бабусю, яка заблукала у лісі

В Обухівському районі службовий собака знайшов бабусю, яка заблукала у лісі.

В Обухівському районі службовий собака знайшов бабусю, яка заблукала у лісі. Фото: скріншот

Події
24 грудня 2022 14:52

У поліції працюють не тільки мужні і сильні правоохоронці, але і розумні пухнастики. Вони також є частиною команди та допомагають у справах різної складності.

Поліцейські собаки дуже добре затримують порушників та знаходять людей. Так нещодавно стало відомо, про співробітника Кінологічного центру поліції Київщини Артема та його напарника - німецьку вівчарку на кличку Хуч. Вони допомогли бабусі, яка пішла до лісу та загубилася.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у пресслужбі поліції Київської області, копи отримали повідомлення про те, що в Обухівському районі зникла літня жінка. Опівдні вона пішла до лісу по хмиз, залишивши мобільний телефон вдома. Жінка довгий час не поверталася до хати, родичі і знайомі не могли її знайти.

Поліцейський із вівчаркою прийняли виклик і вирушили на пошуки бабусі. Спочатку собаці було важко зорієнтуватися, адже сліди були затоптані. Хуч із господарем пройшли по спіралі навколо будинку, поступово розширюючи радіус. У якийсь момент вони знайшли хмиз, який залишила старенька.

Собака одразу ж відчув запах, упевнено узяв слід, і в результаті привів господаря до жінки, яка через знесилення впала в очерет біля річки. З'ясувалося, що бабуся захопилася роботою і відійшла на кілька кілометрів від дому, а потім загубилася. Лікарі оглянули її і запевнили, що з жінкою все добре, здоров‘ю нічого не загрожує.

Ось так чотирилапий помічник врятував життя людини.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві за тиждень знайшли вісім дітей, яких загубили дорослі. Відомо, що один хлопчик не повернувся зі школи, тому схивльований дядько викликав поліцію, щоб знайти його. А інша дитина самостійно пішла з дому після сварки з родиною. Усіх дітей неушкодженими повернули додому.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах