Яким буде iPhone 15 - чутки та інсайди

Яким буде iPhone 15 - чутки та інсайди

Яким буде iPhone 15 - чутки та інсайди

Події
29 грудня 2022 19:45

Компанія Apple щорічно випускає нові айфони, і 2023 рік не повинен стати винятком - традиційно, у вересні вийде довгоочікувана лінійка iPhone 15. Примітно, що компанія займається розробкою нової моделі до виходу в продаж попередньої 14 лінійки смартфонів https://comfy.ua/smartfon/. Уявлення про очікуваний телефон можна скласти на основі витоків і здогадок експертів - таким чином вірні поціновувачі яблучних гаджетів можуть передчувати майбутнє придбання задовго до появи смартфонів.

Що відомо про п'ятнадцятий Айфон

У наступному випуску очікується кілька моделей. Варіації з різним розміром і начинкою. За аналогією з 12 і 13 iPhone, буде чотири представники, включно з базовою моделлю, Про і Про Макс. Є здогадки про те, що вийде новий флагман - ультра-преміальний смартфон. Ймовірно, зміниться дизайн, чипсет, функціонування Dynamic Island.

Базова модель буде з діагоналлю 6.1 дюйма - стандартний улюблений розмір смартфонів, який обожнюють поціновувачі яблучних гаджетів за зручність і практичність. Очікується, що в оснащенні буде схожість з начинкою Про 14 лінійки. Якщо вийде iPhone 15 Plus, він відрізнятиметься від базової моделі розміром дисплея і ємністю батареї.

Яким буде iPhone 15 - чутки та інсайди фото 1Яким буде iPhone 15 - чутки та інсайди фото 1

Айфон 15 Про випустять із процесором A17 від Apple, він матиме датчик LiDAR. Якою буде найдорожча модель - думки розходяться між варіаціями Pro Max і Ultra. У будь-якому разі він відрізнятиметься великою пам'яттю, батареєю і дисплеєм, а також - найкращою камерою, як і годиться для найдорожчого і висококласного з яблучних смартфонів. А ось модель Flip - гнучкий або складаний Айфон у 2023 році, швидше за все, не очікується.

Дизайн iPhone 15

Основним матеріалом, як і для попередньої лінійки стане нержавіюча хірургічна сталь у поєднанні зі склом. Зовнішній вигляд зміниться. Ймовірно, для гаджета буде характерна більш опукла рамка, задня частина буде заокругленою, щоб зручніше піднімати смартфон зі столу, на відміну від прямокутних моделей попередніх лінійок. У колірній гамі з'являться такі рішення, як салатовий і насичений вишневий, можливі інші варіації.

Яким буде iPhone 15 - чутки та інсайди фото 2 1Яким буде iPhone 15 - чутки та інсайди фото 2

Інші чутки вказують на те, що смартфон буде виконаний у титановому корпусі з високою стійкістю до подряпин, як мінімум моделі Про. При цьому поверхню корпусу можуть зробити глянцевою. У пошуку покриттів компанія Apple орієнтуватиметься на ті рішення, які дадуть змогу не допустити появу на поверхнях відбитків пальців, що псують естетичний вигляд пристрою.

Камери 15-го Айфона

В оснащенні камер можуть очікуватися:

  • новітня технологія Sony для широкого динамічного діапазону;
  • стабілізація насиченості;
  • підвищення чіткості об'єктів за будь-якого освітлення.

Модель Про може бути з перископічним об'єктивом. Він передбачає якість знімків як на дзеркальну камеру. Також є думка, що перископічна камера буде тільки в моделі Ультра. Крім цього швидкість передачі даних і характеристики дисплея сприятимуть зручності смартфона для зйомки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах