У Києві молодик порізав обличчя водію "швидкої", яка приїхала до нього на виклик

У Києві молодик порізав обличчя водію "швидкої"

У Києві молодик порізав обличчя водію "швидкої" фото: delo.ua

Події
11 сiчня 2023 08:45
Автор: Юлия Булыга

Напади на медиків та водіїв швидкої допомоги в Україні частішають. Один з таких випадків стався у Києві 9 січня. Лікарі приїхали на виклик, а нетверезий пацієнт накинувся на них з ножем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час нападу постраждав водій бригади 6-ої підстанції екстреної медичної допомоги. З невідомих причин, молодий чоловік, на виклик до якого приїхали медики, у стані сильного алкогольного сп’яніння накинувся на чоловіка та поранив його в обличчя ножем — порізав нижню губу та щоку.

Водія бригади доставили у лікарню, а нападника – у відділок поліції. Після інциденту бригада медиків продовжила працювати вже з підмінним водієм.

За даними поліції Києва, нападником виявився уродженець Київської області, 2001 року народження. Наразі йому загрожує штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 гривень) або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року.

Медики кажуть, що, на жаль, напади на них частішають. Тому вони просять парламентарів повернутись до законодавчого розв’язання питання безпеки медиків, пише "Вечірній Київ".

Раніше в Раду був поданий законопроєкт № 6423, що передбачає: за погрозу вбивством — арешт від 6 місяців або обмеження волі терміном до 3 років, умисне нанесення побоїв — обмеження або позбавлення волі терміном від 3 до 5 років, за умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження — від 5 до 12 років.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах