На Київщині у закинутому бліндажі окупантів знайшли викрадений ноутбук і повернули власниці

На Київщині у закинутому бліндажі окупантів знайшли викрадений ноутбук.

На Київщині у закинутому бліндажі окупантів знайшли викрадений ноутбук. Фото: Добровольці Бучі

Події
26 сiчня 2023 16:16

Під час війни російській армії вдалось розвіяти міф про свою могутність та непереможність, а також прославитись на весь світ, як мародери, гвалтівники, терористи. Окупанти крадуть в звичайних українців побутову техніку, унітази, одяг, білизну тощо. Ще один випадок мароденства росіян зафіксували на Бучанщині, яка деякий час була окупована.

У Бучанському районі Київської області під час обстеження лісу у покинутому бліндажі окупантів захисники України знайшли вкрадений ворогом ноутбук, повідомляє добровольче формування Бучанської міської територіальної громади №1 "Добровольці Бучі".

Орки так швидко тікали від підрозділів ЗСУ, що забули забрати награбоване.

"Під час перевірки лісів Клавдієвського лісництва на вибухонебезпечні предмети в одному з окупантських бліндажів був знайдений ноутбук. Після огляду виявилось, що це вкрадений росіянами гаджет місцевої мешканки", - уточнили в добровольчому формування.

Добровольці знайшли контакти власниці та повернули їй гаджет. 

На Київщині у закинутому бліндажі окупантів знайшли викрадений ноутбук.На Київщині у закинутому бліндажі окупантів знайшли викрадений ноутбук. Фото: Добровольці Бучі

На Київщині у закинутому бліндажі окупантів знайшли викрадений ноутбук.На Київщині у закинутому бліндажі окупантів знайшли викрадений ноутбук. Фото: Добровольці Бучі

Мешканців Київської області закликають одразу викликати спеціалістів у разі, якщо ви знаходите покинуту чи заховану техніку. Вона може бути замінована або мати докази воєнних злочинів.

Телефон оперативної лінії добровольчого формування: +38096 004 21 88.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що у перші дні російського вторгнення, наприкінці лютого 2022 року, сотні жителів селища Димер на півночі Київської області втікали від окупантів, переправляючись на інший берег Київського моря на човнах. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах