Організаторам п'яних вечірок світить 7 років в'язниці за виготовлення порно

Організаторам п'яних вечірок світить 7 років в'язниці за виготовлення порно.

Організаторам п'яних вечірок світить 7 років в'язниці за виготовлення порно. Фото: t.me/andrii_nebytov

Події
02 лютого 2023 11:42
Автор: Дарья Кунец

Організатори п’яних вечірок у Києві, які знущались і принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережі, можуть отримати до 7 років в’язниці за виготовлення порно.

Про це повідомив очільник ГУ Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов на своєму Telegram-каналі.

Правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг та авторами принизливих відео є двоє друзів, які і поширювали порно в Телеграм-каналі та Інстаграм.

- Двох організаторів безчинства затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Обом оголошено про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. За скоєне зловмисникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі, - пише Нєбитов.

Предмети, які були знайдені під час обшуків у організаторів п'яних вечірок. Фото: t.me/andrii_nebytovПредмети, які були знайдені під час обшуків у організаторів п'яних вечірок. Фото: t.me/andrii_nebytov

Обшуки проводились на квартирі в Києві, а також за місцем прописки у Івано-Франківську. Фото: t.me/andrii_nebytovОбшуки проводились на квартирі в Києві, а також за місцем прописки у Івано-Франківську. Фото: t.me/andrii_nebytov

Слідчі і прокурори Київської області звернуться до суду з клопотанням про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Подальшу ж долю зловмисників вирішить суд.

Нагадаємо, що 1 лютого слідчі поліції Київщини разом із оперативниками кримінальної поліції НПУ та прокурорами столичної області провели обшуки за місцем мешкання фігурантів у Києві та за місцем прописки у Івано-Франківській області.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах