Новий формат торгівлі - сімейний шопінг

Новий формат торгівлі  - сімейний шопінг

Новий формат торгівлі - сімейний шопінг

Події
10 лютого 2023 13:30

Півмільйона найменувань товарів не лише на сайті інтернет-магазину, а й під одним дахом. Мережа шопінг-центрів «Територія мінімальних цін» стала повноцінним маркетом, який може забезпечити усі щоденні потреби родини. До розділів  у каталозі товарів «жінкам», «чоловікам» та «дітям»  логічно вписався «спорт та відпочинок», а нещодавно додався розділ «дім». І у цьому є неабиякий сенс, адже останній надскладний рік для нашої країни  висунув на перший план, взамін довготривалих планів, миттєві щоденні радощі, сімейні цінності, затишок вдома та комфорт у повсякденному житті. Звісно, наскільки це можливо.

Тож, тепер у мережі шопінг-центрів «Територія мінімальних цін» можна не лише одягтися з ніг до голови усією родиною на всі випадки життя і всі сезони, а й придбати все для створення комфорту вдома родині і домашнім улюбленцям, а також для занять спортом.

Новий формат торгівлі  - сімейний шопінг фото 1Новий формат торгівлі - сімейний шопінг фото 1

Предмети інтер’єра - додадуть затишку, стильний текстиль - створить ексклюзивну атмосферу, різноманітні органайзери – правильно організують домашній простір, ароматичні засоби – розслаблять і підвищать настрій.  Співробітники мережі добре попрацювали над поповненням асортименту товарів для дому, адже комфорту багато не буває.

Також в шопінг-центрах «Територія мінімальних цін»  з’явилася особлива пропозиція для чотирилапих членів родин – «зоотовари». Є чудовий вибір хатинок та лежачків для пухнастиків, модних повідків, посуду та непоганий вибір кормів. 

Новий формат торгівлі  - сімейний шопінг фото 2 1Новий формат торгівлі - сімейний шопінг фото 2

Пропозицій у розділі «спорт та відпочинок» – здатні дивувати активних людей навіть із величезним досвідом, адже крім звичних велосипедів та самокатів, з магазину можна піти, прихопивши із собою … аксесуари для дайвінгу, надувний човен і Sup дошку. А щоб точно не сумувати на вихідних – купити оптичний бінокль, телескоп та радіокерований квадрокоптер. Пропозицій – безліч.

Притягує покупців у шопінг-центри «Територія мінімальних цін» не лише фантастичний вибір товарів, а й мінімальні ціни. До того ж в мережі діє бонусна програма, яка передбачає нарахування бонусів на карту у розмірі 5 % від кожної суми покупки. Бонусами можна скористатися для сплати наступних покупок, як частково так і повністю.

Новий формат торгівлі  - сімейний шопінг фото 3 2Новий формат торгівлі - сімейний шопінг фото 3

«Територія мінімальних цін» – це мережа з 13 шопінг–центрів в Києві, Чернігові та Івано-Франківську для всієї родини, яка працює на ринку вже 12 років і додає в життя людей радості, надаючи можливість за справедливу ціну купувати якісні товари для всієї родини.

#Територія Мінімальних Цін #termincin #Территория Минимальных Цен #min територія #ТерМінЦін

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах