На Оболоні перехожі врятували хлопчика, який провалився під кригу на озері

На Оболоні перехожі врятували хлопчика, який провалився під кригу на озері.

На Оболоні перехожі врятували хлопчика, який провалився під кригу на озері. Фото: ДСНС

Події
12 лютого 2023 16:35

У Києві на Оболоні дитина під час прогулянки провалилася під кригу на озері, проте завдяки допомозі небайдужих перехожих її вдалося врятувати.

Інцидент стався вчора, 11 лютого, близько 15.45. Рятувальники отримали дзвінок від очевидців, які повідомили, що на озері Білому, біля проспекту Івасюка, 49б, під дитиною тріснула крига, через що вона провалилася у воду. На місце події оперативно направили рятувальну бригаду, водолазів та швидку допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя, до прибуття бригади ДСНС свідки НП змогли допомогти 12-річному хлопчику, витягли його на берег і надали першу допомогу. Потім дитину передали медикам "швидкої", які вчасно приспіли.

Попередньо, у дитини діагностували переохолодження та госпіталізували до Київської міської дитячої клінічної лікарні. Однак найгіршого результату вдалося уникнути завдяки допомозі перехожих.

У ДСНС нагадали мешканцям міста не виходити на лід, особливо за температури повітря, близької до 0 градусів, оскільки він тонкий і не витримає вагу людини. Цьому ж треба навчити і дітей.

На Оболоні перехожі врятували хлопчика, який провалився під кригу на озері.На Оболоні перехожі врятували хлопчика, який провалився під кригу на озері. Фото: ДСНС

Нагадаємо, 17 січня на Київщині стався нещасний випадок на водоймі - четверо дітей гуляли тонким льодом і провалилися у воду. Перехожий зміг врятувати двох дівчаток, третю витягли рятувальники, проте вона померла у лікарні. Тіло четвертої знайшли пізніше, але врятувати її вже було неможливо.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах