По вулицях столиці розгулював чоловік із кілограмами небезпечної речовини

Чоловік ніс у сумці кілогами наркотиків. Фото:pexels.com

Чоловік ніс у сумці кілогами наркотиків. Фото:pexels.com

Події
21 лютого 2023 16:27

Столичні оперативники затримали перехожого у сумці якого виявилося три кілограми заборонених психотропних речовин. Загальна вартість вилученого за цінами "чорного ринку" становить близько 6 мільйонів гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує покарання яу вигляді позбавлення волі терміном до 12 років із конфіскацією майна.

Під час патрулювання Деснянського району Києва на вулиці Миколи Закревського оперативники зупинили для перевірки чоловіка. Під час поверхневого огляду в поліетиленовому пакеті, який знаходився у спортивній сумці, копи виявили кристалічну речовину білого кольору, схожу на психотропну. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Злочинці загрожують до 12 років ув'язнення. Фото: Поліція КиєваЗлочинці загрожують до 12 років ув'язнення. Фото: Поліція Києва

Як виявилось, місцевий житель 1978 року народження, який раніше 10 разів притягувався до кримінальної відповідальності, причетний до наркобізнесу – він реалізовував заборонений "товар" у Деснянському районі столиці.

Згідно з висновком експерта, у сумці чоловіка знаходилися особливо небезпечні психотропи загальною вагою 3 кілограми, з них маса солі "Альфа-PVP" склала 2 кілограми 350 грамів. Загальна вартість вилученого за цінами "чорного ринку" становить близько шести мільйонів гривень.

Зловмисника затримали. Також повідомляється, що чоловік зараз перебуває на випробувальному терміні.

За цим фактом порушено кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна, зазначили у прес-службі Поліції Києва.

Злочинці загрожують до 12 років ув'язнення. Фото: Поліція КиєваЗлочинці загрожують до 12 років ув'язнення. Фото: Поліція Києва

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах