В Києві працюватимуть виїзні бригади центру крові: адреси і графік

Де в Києві будуть працювати виїздні бригади центру крові: адреси.

Де в Києві будуть працювати виїздні бригади центру крові: адреси. Фото: Kyivmaps

Події
04 березня 2023 11:57
Автор: Дарья Кунец

Із 6 березня в Києві запроваджується сталий графік роботи виїзних бригад Київського міського центру крові.

Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург, пише КМДА.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації 

За її словами, окрім прийому донорів у стаціонарних філіях, що розташовані на лівому та правому берегах столиці, Центр крові працює і у виїзному форматі. Зазвичай бригада виїжджає за попередньою домовленістю з колективами в установи, на підприємства тощо.

Директорка Департаменту зауважила, що наразі виїзна бригада працюватиме на базі закладів охорони здоров’я, проте згодом до них можуть приєднатися й адреси інших установ.

Із 6 березня в Києві запроваджується сталий графік роботи виїзних бригад Київського міського центру крові.  Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург, пише КМДА.  Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе важнейшей информации  За її словами, окрім прийому донорів у стаціонарних філіях, що розташовані на лівому та правому берегах столиці, Центр крові працює і у виїзному форматі. Зазвичай бригада виїжджає за попередньою домовленістю з колективами в установи, на підприємства тощо.  Директорка Департаменту зауважила, що наразі виїзна бригада працюватиме на базі закладів охорони здоров’я, проте згодом до них можуть приєднатися й адреси інших установ.Із 6 березня в Києві запроваджується сталий графік роботи виїзних бригад Київського міського центру крові. Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург, пише КМДА. Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе важнейшей информации За її словами, окрім прийому донорів у стаціонарних філіях, що розташовані на лівому та правому берегах столиці, Центр крові працює і у виїзному форматі. Зазвичай бригада виїжджає за попередньою домовленістю з колективами в установи, на підприємства тощо. Директорка Департаменту зауважила, що наразі виїзна бригада працюватиме на базі закладів охорони здоров’я, проте згодом до них можуть приєднатися й адреси інших установ. Фото: КМДА

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах