На Київщині затримали юного драг-дилера, який накачував наркотиками всю Україну

На Київщині затримали юного драг-дилера. Фото:pexels.com

На Київщині затримали юного драг-дилера. Фото:pexels.com

Події
07 березня 2023 16:52

Зловмиснику, якому ледве виповнилося 20 років, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Про це повідомили у прес-службі Поліції Київської області.

Як виявилось, драг-дилер поширював психотропні та наркотичні речовини по всій території України. Для цього він користувався послугами різних поштових відділень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника, який розповсюджував заборонені речовини.

Так, 20-річний житель Бориспільщини використовував Телеграм-канали для пошуку потенційних "клієнтів". Отримавши замовлення та оплату за нього він відправляв поштою наркотичні та психотропні речовини по всій території України.

На Київщині затримали юного драг-дилера. Фото: Поліція Київської областіНа Київщині затримали юного драг-дилера. Фото: Поліція Київської області

Варто зазначити, що заборонені речовини зловмисник отримував від кураторів і спілкувався з ними виключно через соціальні мережі.

Поліцейські затримали дилера під час чергового надсилання замовлення на одному з поштових відділень. Під час обшуку правоохоронці виявили у хлопця канабіс, зип-пакети та електронні ваги.

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю Київщини задокументували факти відправлення заборонених речовин до інших областей на території України і таким чином перекрили канал надходження наркотичних засобів до покупців по всій країні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом збуту наркотиків. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

На Київщині затримали юного драг-дилера. Фото: Поліція Київської областіНа Київщині затримали юного драг-дилера. Фото: Поліція Київської області

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах