Догляд за людьми похилого віку – як працює приватний пансіонат для літніх «Турбота Улюблених»

Догляд за людьми похилого віку – як працює приватний пансіонат для літніх «Турбота Улюблених».

Догляд за людьми похилого віку – як працює приватний пансіонат для літніх «Турбота Улюблених».

Події
09 березня 2023 10:01

Будинки для людей похилого віку «Турбота Улюблених» Харків, Дніпро, Хмельницький, Черкаси, Вінниця, Івано-Франківськ.

Втекти від міського шуму мріють багато літніх людей. Божевільний ритм життя втомлює і робить старість складним періодом життя, адже на схилі років так хочеться приділити собі час і насолодитися спокоєм. Тому переїзд в пансіонат для людей похилого віку – це прекрасне рішення для багатьох стареньких та їхніх сімей, які хочуть полегшити життя свого родича.

Догляд за літніми людьми в будинках для людей похилого віку «Турбота Улюблених»

Догляд за людьми похилого віку – як працює приватний пансіонат для літніх «Турбота Улюблених» фото 1Догляд за людьми похилого віку – як працює приватний пансіонат для літніх «Турбота Улюблених» фото 1

Основна мета роботи приватного пансіонату для людей похилого віку – створення умов для того, щоб усі пансіонери, які проживають у ньому, могли почуватися комфортно і затишно. Саме тому, при створенні таких центрів, величезна увага приділяється питанням облаштування території:

  • для безпеки ретельно продумується планування. Кількість сходів та порогів мінімізується. Дверні отвори роблять досить широкими для безперешкодного проходження інвалідного візка та ходунків;
  • інтер'єр пансіонату максимально наближений до домашнього. При цьому всі меблі підбираються з урахуванням зручності для людей похилого віку;
  • санвузли обладнуються таким чином, щоб ними було зручно користуватися у похилому віці та з обмеженими фізичними можливостями.

Завдяки цьому мешканці можуть самостійно пересуватися по пансіонату і виконувати багато завдань, пов'язаних з доглядом за собою самостійно.

У той же час персонал постійно тримає руку на пульсі і допомагає постояльцям у всіх справах. При необхідності вони отримують допомогу у догляді за собою: купання, зміна одягу, відвідування туалету, тощо. Постояльцям, яким складно самостійно їсти, допомагає персонал.

Таким чином, бабусі та дідусі постійно перебувають під наглядом. Вони завжди доглянуті та нагодовані, всі їхні базові потреби задоволені.

Соціалізація та спілкування в пансіонаті для людей похилого віку

Догляд за людьми похилого віку – як працює приватний пансіонат для літніх «Турбота Улюблених» фото 2 1Догляд за людьми похилого віку – як працює приватний пансіонат для літніх «Турбота Улюблених» фото 2

Переїзд у приватний будинок для людей похилого віку зазвичай приносить позитивні зміни ще в одну сферу життя літньої людини. Люди у віці часто стають активнішими та щасливішими, маючи можливість знайомитися з однолітками, знаходити спільні інтереси, проводити час у колективі та брати активну участь у громадських заходах.

Щоб порадувати гостей регулярно проводяться розважальні заходи: спільні святкування, вечори ігор, концерти та візити гостей. Все це дозволяє подарувати людям похилого віку нові враження, які так їм необхідні. А нові дружні зв'язки, які постояльці встановлюють між собою, допомагають їм швидше адаптуватися та стати частиною колективу.

Звернувшись до пансіонату «Турбота Улюблених», ви можете особисто переконатися в тому, наскільки різноманітне та цікаве життя постояльців у цьому центрі. І в тому, що поряд з професійним доглядом та медичною підтримкою, люди похилого віку отримують все, що необхідно їм для того, щоб жити повноцінно.

Сайт пансіонату: https://zabota-lyubimykh.com.ua/uk/

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах