Сховалися на сіновалі: у Київській області знайшли зниклих школярів

На Київщині знайшли зниклих школярів. Фото:freepik

На Київщині знайшли зниклих школярів. Фото:freepik

Події
11 березня 2023 10:03

Підлітки пішли до своєї однокласниці на День народження, а додому так і не повернулися. Стривожені батьки звернулися за допомогою до правоохоронців.

На щастя, ніхто не постраждав. Усіх дітей вдалося знайти та повернути додому. Про це повідомили у прес-службі Поліції Київської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські Київської області оперативно розшукали неповнолітніх дітей із села Матюші, які пішли на День народження до однокласниці до села Трушки та не повернулися додому.

До правоохоронців за допомогою звернулася мама 14-річного хлопчика та його 12-річного товариша. Жінка розповіла про те, що її син разом із другом пішли на День народження до однокласниці, проте додому вони так і не повернулися. На момент звернення жінки до поліції була вже година ночі.

Як виявилося, неповнолітні ховалися на сіновалі в селі Матюші через сварку одного з хлопців із матір'ю. Разом із ними поліцейські виявили також 13-річного хлопчика, мама якого перебувала у стані алкогольного сп'яніння та про зникнення дитини дізналася лише від співробітників поліції.

На щастя, ніхто із дітей не постраждав. На всіх батьків поліцейські склали адміністративні протоколи. Надалі на них чекає суд і штраф.

На Київщині знайшли зниклих школярів. Фото: Поліція Київської областіНа Київщині знайшли зниклих школярів. Фото: Поліція Київської області

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

"Підсумки дня. Новини України та світу" - о 22:00 пишемо добірку про те, що важливого відбулося протягом дня.
Vgorode.ua Київ - усе, що стосується нашого міста.
"Диван зачекає" - куди ходити у Києві, та як розважатися.
"Сова" - кращі добірки кіно, серіалів, та музики.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах