На автошляху Київ–Одеса відкрився оновлений ультрасучасний комплекс мережі АЗК UPG

На автошляху Київ–Одеса відкрився оновлений ультрасучасний комплекс мережі АЗК UPG. Фото: Пресофіс АЗК UPG

На автошляху Київ–Одеса відкрився оновлений ультрасучасний комплекс мережі АЗК UPG. Фото: Пресофіс АЗК UPG

Події
05 травня 2023 09:31

Національна мережа АЗК UPG продовжує оновлювати раніше збудовані об’єкти, дбаючи про максимальний комфорт своїх клієнтів. Черговий об’єкт після реконструкції відкрився на Одеській трасі в напрямку Києва в селі Кодаки Васильківського району.

Автозаправний комплекс тепер має все необхідне, щоб задовольнити максимум потреб, які виникають у дорозі. Після реновації це сучасна, добре продумана локація з власним магазином і кафе ресторанного формату VIVO café. Тож, заїхавши на UPG, клієнти можуть не лише швидко заправити автівку якісним європейським пальним, а й смачно та ситно пообідати, «зарядитися» ароматною кавою, придбати необхідні в подорожі речі чи продукти. Сервіс тут продумано так, щоб перебувати на АЗК було максимально зручно та комфортно всім членам родини.

 «Не зупиняємося ні на день, стаємо ще більш сучасними, а отже – зручнішими для відвідувачів. Як і в мирний час, ми прагнемо робити повсякденне життя українців комфортнішим. І коли клієнт повертається, ми знаємо, що все зробили правильно. Це і є найбільшою винагородою. Реновація існуючих АЗК та відкриття нових об’єктів – не лише наш виклик сьогоденню. Такою є наша віра в країну», – зазначила маркетинг-директорка компанії UPG Надія Гануліч-Манукян.

Для водіїв, як і раніше, на АЗК доступний повний асортимент пального: А-95, газ та ДП. Для власників потужних і сучасних авто – бензин upg100 та upg95. Усе пальне відповідає стандарту Євро-5 та проходить багаторівневу перевірку, що гарантує його якість.

Змінився комплекс і зовні. Сучасний яскравий дизайн автозаправки, який об’єднує всі нові об’єкти мережі UPG, привертає увагу водіїв ще здалеку. У ньому переважає чорний колір із неоновими лініями та традиційний для бренду зелений відтінок.

Концепцію VIVO café також розроблено на основі задоволення різних потреб клієнтів. Для тих, хто поспішає, заклад пропонує експрес-меню зі смачними та ситними стравами, найпопулярнішою з яких залишається бургер. Для тих, хто зупинився, щоб відпочити та неквапливо пообідати у затишній атмосфері, є широкий асортимент страв, знайомих із дитинства та приготованих із такою ж турботою. Професійні кухарі UPG готують страви з-під ножа. Проте хоч би яку позицію з меню ви обрали, улюблений обід у VIVO café не змусить себе чекати довше 15 хвилин.

Подарунки для клієнтів!

З нагоди відкриття комплексу протягом місяця, водії – учасники бонусної програми UPGgood зможуть заправитись тут із додатковою вигодою та взяти участь у розіграші призів. Серед миттєвих подарунків: соковиті чізбургери з яловичиною, солодкі десерти, напої, ароматизатори для авто тощо.

Заправляючись на новому АЗК, ви отримаєте додаткову знижку у вигляді бонусів: за кожен літр бензину або ДП – 1 гривню, а за кожен літр газу – 50 копійок.

До кожного гарячого напою вам запропонують безплатну фірмову цукерку, створену для солодких моментів та заряджену на перемогу.

До речі, нещодавно UPG запустила офіційний Telegram чат-бот. Щоб бути в курсі актуальних цін на пальне, акцій та новин мережі, скористайтеся сервісом, перейшовши на  АЗК UPG bot.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах