Віктор Павлік потрапив у скандал через спецперепустку, якою похвалилася його дружина

Віктор Павлик потрапив у скандал через спецперепустку, якою похвалилася його дружина.

Віктор Павлик потрапив у скандал через спецперепустку, якою похвалилася його дружина. Фото:

Події
17 травня 2023 17:40

У Києві з початку повномасштабного вторгнення РФ 24 лютого 2022 року діє комендантська година, під час якої не можна виходити на вулицю та перебувати у певних місцях без наявності спеціальної перепустки. Отримати її можуть небагато людей, проте український співак Віктор Павлік якимось чином її дістав, чим вихвалялася його дружина. Через це у мережі розгорівся скандал.

Учора ввечері, 16 травня, дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова опублікувала у своєму Instagram-акаунті коротке відео, на якому показала поїздку Південним мостом у Києві. Саме цей міст закрито для приватних авто з 22 червня 2022 року. Їздити ним може лише спецтранспорт екстрених та аварійних служб, громадський транспорт, транзитний вантажний транспорт і ті, у кого є спецперепустка.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зважаючи на відео, пара скористалася останнім варіантом. Репяхова заявила на відео, що чоловік зробив їй "романтичний подарунок", а Павлік одразу ж показав на відео спецперепустку. Як співак її отримав, він не розповів.

- Мене чоловік везе Південним мостом. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки, - розповіла вона.

Користувачі мережі негативно відреагували на таке "вихваляння" та масово розкритикували подружжя. У мережі розгорівся масштабний скандал, оскільки люди запитували, яким чином Павлік отримав спецперепустку, якщо він не належить до підрозділів сектору безпеки та оборони, органів держвлади та працівників критичної інфраструктури, яким такий документ видають. Багато хто вважав, що співак просто його купив.

Побачивши критику, Катерина швидко видалила відео, проте було вже пізно - користувачі його зберегли та поширили у соцмережах.

Що сталося згодом?

Скандал швидко набрав обертів, тому поліція звернула на нього увагу. Цей інцидент зареєстрували у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Дніпровського управління поліції, після чого поліцейські зустрілися з Віктором та Катериною.

Правоохоронці поспілкувалися з ними, а потім вилучили спецперепустку, якою вони хвалялися. Також поліцейські вказали на те, що під час дії воєнного стану не можна знімати та публікувати у мережі знімки та відео об'єктів стратегічного значення.

Віктор Павлик потрапив у скандал через спецперепустку, якою похвалилася його дружина.Віктор Павлик потрапив у скандал через спецперепустку, якою похвалилася його дружина. Фото: facebook.com/UA.KyivPolice
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах