Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін

Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін

Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін

Події
09 червня 2023 09:30

Одяг – це не тільки елементи стильного образу, але й можливість почувати себе комфортно протягом дня.

Особливо коли справа стосується літа, усі ми гадаємо, як сьогодні вдягнутись щоб врятуватись від спеки. Саме тому хочемо вам надати поради, який одяг, фасон та матеріал обирати, щоб літня спека не заважала почуватись стильно та впевнено.

1. Матеріал

Радимо віддати перевагу легкому одягу з натуральних тканин: бавовна, льон, шовк, льон навпіл з бавовною. До того ж, він повинен бути світлих відтінків і бути вільного крою. У чому перевага такого одягу? Вона ніколи не пристане до тіла, навіть якщо ви спітніли, буде пропускати повітря та буде вбирати усю вологу.

Відмовтесь на час спеки від яскравих елементів одягу з паєтками і тому подібне – вони тільки притягнуть теплоту до тіла.

2. Колір

Тут треба запам’ятати одне правило, чим темнішу річ ви одягнете – тим більше сонячних променів вона буде поглинати. Рекомендуємо перейти на світлі відтінки одягу для більш комфортного відчуття протягом дня.

Особливо це правило підійде до футболок (від 99 грн), майок (від 79 грн) та топів (від 59 грн), бо цей елемент одягу є найбільш поширеним влітку серед інших.  

Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 1Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 1

3. Форма та фасон

Літня спека вже кричить, що не слід одягати речі приталеного крою. В них завжди буде спекотно і до того ж, вони перешкоджають нормальному теплообміну, що влітку є важливим моментом.

Вашими друзями на літо, як варіант, можуть стануть сукні та сарафани (від 399 грн), спідниці (від 299 грн)у яких вам буде максимально зручно.

Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 2 1Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 2

4. Взуття

Взуття відіграє не меншу роль у самопочутті при спеці. Усі ми знаємо, як тяжко та боляче, коли взуття натирає ноги у важливий день. Під закрите взуття вдягайте бавовняні або ж лляні

Ми розуміємо як ви полюбляєте кросівки і кеди, але вони не стануть гарним варіантом для літа.

Актуальними варіантами можуть стати відкриті босоніжки (від 399 грн), сандалії (від 299 грн) і тому подібне. Вони можуть бути як на платформі, так і на підборах, але не вище 4 см.

Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 3 2Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 3

5. Головні убори

Без чого точно не варто у спеку виходити з дому – це без головних уборів.

Радимо подивитись на елегантні солом’яні капелюхи, бейсболки, косинки (від 49 грн) – елементи, без яких особливо у місті влітку буде складно. На додачу, їх можна грамотно та стильно підбирати під ваш образ дня.

Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 4 3Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 4

6. Захист шкіри

І не забуваємо про захист нашої шкірі. Перед виходом з дому по справах не забувайте нанести сонцезахисний крем (від 79 грн) на відкриті ділянки тіла. Сонцезахисні крема надійно захистять шкіру від негативного впливу променів, особливо при пекучому сонці.

Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 5 4Як правильно одягатися влітку в спеку? Поради від Території мінімальних цін фото 5

Довідка. Територія мінімальних цін – це мережа шопінг–центрів для всієї родини, яка працює на ринку вже 14 років. Це 14 великих магазинів (2000-3000 кв. м кожен) одягу, взуття, іграшок, галантереї, товарів для відпочинку для всієї родини – всього понад 500 000 найменувань різних товарів. 11 магазинів Територія мінімальних цін знаходяться в Києві та по одному у Чернігові, Івано-Франківську і Львові. Їх місія – дарувати задоволення від життя, створюючи простір вдалих покупок якісних сучасних товарів для всієї родини за розумною ціною.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах