Зеленський звільнив голову Гостомельської адміністрації Борисюка: кого призначили новим

Зеленський звільнив голову Держтомельської адміністрації Борисюка: кого призначили новим

Зеленський звільнив голову Держтомельської адміністрації Борисюка: кого призначили новим - фото: facebook.com/RuslanKravchenko

Події
09 червня 2023 14:40

Президент України звільнив начальника Гостомельської селищної військової адміністрації Сергія Борисюка. Напередодні у ЗМІ публікували розслідування про розкрадання грошей.

Так, на сайті ВП з'явилося розпорядження про звільнення Сергія Львовича Борисюка з посади начальника Гостомельської селищної військової адміністрації Бучанського району Київської області. Незабаром під час робочої поїздки до Гостомелю голова Київської ОВА Руслан Кравченко представив нового начальника Гостомельської сільської ВА. Ним став Сергій Смаль. Під час воєнних дій на Київщині він був керівником оперативного штабу Ради оборони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, напередодні звільнення у ЗМІ публікували розслідування про те, що Гостомельська селищна військова адміністрація перерахувала мільйони гривень підставним фізособам-підприємцям та компаніям, які нібито займалися відновленням селища після російської окупації та бойових дій. У Бюро економічної безпеки тоді заявили, що справу розслідують за фактом присвоєння 5 мільйонів гривень шляхом укладання угод з підконтрольними компаніями для проведення робіт з усунення аварій у житловому фонді. Фактично роботи було виконано над повному обсязі, а частину їх взагалі робили комунальники.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах